Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enola1

Mała tajemnica

Polecane posty

Od ponad 4 lat jestem z moim chłopakiem, po dwóch latach naszej znajomości okazało się, że ma małą tajemnice przede mną, utrzymuje kontakt ze swoją ex (gg, e-mail, sms, raz na jakiś czas spotkanie). Od tamtej pory jakoś nie do końca mu ufam i nie jeden raz były kłótnie o to. On nie chce zerwać tej znajomości bo twierdzi, że to tylko przyjaźń i że ona ma swoje życie a on swoje. Czasem mam wrażenie jakby ona stała między nami a może po prostu jestem zazdrosna. Strasznie mnie to męczy i wkurza. I sama nie wiem czy mu wierzyć czy nie. Co myślicie ???

Gość **Carla**
Na Twoim miejscu rowniez bardzo bym sie wkurzyła. ładna mi "tajemnica" ~~ gdyby było wszystko ok to nie ukrywałby tego przed Tobą/ Ja bym nie umiała juz zaufać~~ a to równa sie ze ten zwiazek chylilby sie upadkowi.

Gość **Carla**
zreszta zobacz mineły juz 2 lata a Ty sie dalej z tym nie pogodziłas.Wydaje mi sie ze zameczysz sie tym...

Najgorsze jest to że choć jawnie przyznał się do tego ze utrzymuje z nią kontakty to nadal robi z tego tajemnice. I ukratkiem pisze do niej. Dodam że mieszkamy razem więc to widzę i stasznie mnie to boli i męczy.

Gość enola gayl
to kryptonim bombowca, króry zrzucił bombę na Hiroszimę