Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasimo

Węzły chłonne

Polecane posty

Gość kasimo

Witam. Od pewnego czasu zauważyłam ze mam strasznie powiększony węzeł chłonny z lewej strony. Gdy dotykam palcami na szyi to go wyczuwam i czuje jakby sie ruszal tam. W dodatku, tek że po lewej stronie mam na szyi gulke ktorą wyczuwam palcami. Nie wiem czy ma z tym jakiś związek to, że bolą mnie kolana, nie moge długo siedziec i co jakis czas musze prostowac nogi. Pomóżcie! Wiecie co to moze byc? Bardzo mnie to niepokoi.

Gość affffffffffaaaaaffffffffffffff
tez mialam powiekszony na szyi wezel chlonny bylam u lekarza zbadala mi wszystkie i potwierdzila moj tez sie tak przemieszczal, powiedziala mi ze to moze byc od jakis zmian na skorze i wlasnie mialam pryszcza wiec powiedziala ze to moze byc od tego bo wezly chlonne to wszystko i nic niestety, dla uspokojemniamnie kazala mi zrobic ob zeby sprawdzic czy jest stan zapalny w organizmie naszczescie mam ob=4 i morfologie bardzo dobra, moze masz stan zapalny w kolanach i od tego idz do lekarza rodzinnego i zorb wyniki koniecznie jesli bedziesz miala ob ponad norme u kobiet wynosi 10 to znaczy ze stan zapalnya