Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

Gość kobieta 42

Nigdy nie myślałam, że przytrafi mi się coś takiego. Wiem, że facet ma żonę, dziecko, ja zawsze wyznawałam najwyższe wartości moralne, a jednak od dwóch lat ciągle o nim myślę. Znamy się tylko z powodu pewnych okoliczności, ale nic o sobie nie wiemy. Jest ode mnie dużo młodszy, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Gość Nie Nie Nie i Nie
Znajdź sobie wolnego!!!! Chciałabyś żeby tobie ktoś próbował odbić faceta?

Gość bababababababa
tragedia....jak tak można? jak można rozbijać związek? Nie przyszło Ci do głowy że ktoś bedzie cierpiał? Szczyt normalnie wszystkiego....głupia baba z Ciebie

Gość kobieta 42
Mi też inna kobieta rozbiła związek, od dwóch lat jestem sama. Nie chce nikomu robić krzywdy, nie chce rozbijać cudzego małżeństwa, ja chciałabym się tylko z tym facetem zaprzyjaźnić.

Gość kobieta 42
Założyłam zły temat, nie o to chciałam zapytać. Wiem, że on zwraca na mnie uwagę, że mnie lubi, więc może jest jakaś szansa na przyjaźń? Zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać?

Gość bababababababa
wiec skoro wiesz jak się cierpi to po co chcesz to robic? I zobacz jakie zadałaś pytanie...nie o przyjaźń. Zastanów się nad sobą... Zapamietaj sobie...nawet jesli uda Ci robić jego związek to za parę lat okaże się że i Twój związek zostanie znów rozbity. Skoro facet bedzie na tyle miękki że poleci za obcą spodnicą to może zrobić to drugi raz żenada jak dla mnie

Gość kobieta 42
Boże, ja nie chce nikomu niczego rozbijać i zabierać. Czuję się strasznie samotna, a ten facet strasznie mi się podoba, czuję, że miałabym o czym z nim rozmawiać, on jest naprawdę wyjątkowy. Marzy mi się spotkanie z nim i długie rozmowy, czy to tak trudno zrozumieć?

Gość bababababababa
no trudno....bo sama jestem kobietą i wiem czym się kończa take dłuuuugie koleżeńskie rozmowy

Gość ellllllllla
długie rozmowy........... ciekawe na jak długo to Ci wystarczy...

"Mi też inna kobieta rozbiła związek, od dwóch lat jestem sama. Nie chce nikomu robić krzywdy, nie chce rozbijać cudzego małżeństwa, ja chciałabym się tylko z tym facetem zaprzyjaźnić" - HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA :-o

Gość kobieta 42
No chciałabym się z nim tylko zaprzyjaźnić, czy uważacie że jest to możliwe? Jak mam sprawić, żeby on pierwszy coś takiego zaproponował?

Gość kobieta 42
do nie kumam co w tym takiego śmiesznego?

Gość kobieta 42
On jest młodszy ode mnie 8 lat, jak myślicie czy zbyt duża różnica?

Gość bababababababa
wszystko jest śmieszne...Ty jesteś śmieszna. I te głupie pytanie...czy 8 lat to duża różnica....gdyby interesowało Cię tylko koleżeństwo nie martwiłoby Cię to. Normalnie masz na niego ochotę i chciałabyś go wyrwać jego kobiete. Nie sięgaj po czyjeś!!!!!!

Gość Znam ten temat
nie widziłam go przwue dwa lata jetsesmy obywdoje w zwiazkach tylko ze on mnie kocha nie mysli o mmie , bradzo cierpie ale niech on bedzie szczesliwy niech bedzie

przedmówcy zapewne się nie mylą mówiąc że z tą przyjaźnią to...chcesz nas zwieść :)...facet Ci się podoba i ,jak piszesz w temacie, chciałabyś go zdobyć....nie zastanawiaj się jak to zrobić bo sensu w tym brak skoro jest zajęty,ale zajmij się nareszcie sobą i poszukaj kogoś interesującego a wolnego

Gość Nie Nie Nie i Nie
Kurcze skąd sie takie biorą?!

Gość kobieta 42
Owszem facet bardzo mi się podoba, bo jest naprawdę wyjątkowy, ale to nie znaczy że marzy mi się łóżko z nim. Bardzo chciałabym go bardziej poznać i może nawet zaprzyjaźnić i nie palcie mnie od razu na stosie nie znając moich odczuć.

Gość kobieta 42
Od dwóch lat myślę, jak się do niego zbliżyć, jak sprawić żeby to on pierwszy zainicjował naszą znajomość?

Gość a ja mam 43 i jestem baba
kobieta 42-staras a głupias :-) kazdy dla kazdego jest wyjatkowy,gdy z tym kims nie przebywamy na co dzien,nie dzielimy trosk i kłopotow.

kobieta 42-a przyjaźn pomiedzy kobieta a męzczyzna jest zjawiskiem bardzo a to bardzo rzadkim.

Gość kobieta 42
Kochani, ja szukam tu porady jak się do niego zbliżyć? Wiem, że on mnie lubi, jest dla mnie bardzo grzeczny, ale poza moim zasięgiem, nie mam z nim kontaktu. Co mam zrobić, błagam pomóżcie.

Gość fghghgfhgfgh
Ale wszyscy po niej skaczecie. Więcej luzu. Pytanie do autorki: czy ty się także jemu podobasz ?

"Od dwóch lat myślę, jak się do niego zbliżyć, jak sprawić żeby to on pierwszy zainicjował naszą znajomość?" - tak, tak. nas przekonujesz czy sama chcesz w to wierzyc? :-o

Gość fghghgfhgfgh
Zadzwoń do niego. Napisz na gg. Pierwsza. Zagadaj.

kobieta 42-jakby facet chciałby to na pewno jzu by sie do Ciebie zblizył. A jak bedzie sie chciał do Ciebie zblizyc,to na epwno nei jako przyjaciel czy facet na staęł tylko jako posuwacz :-) po prostu wyczuje,ze cipka Cie swedzi i Cie przeleci raz,drugi ...

"czy ty się także jemu podobasz ? " - co to za pytanie? przeciez to ma byc tylko znajomosc, nic wiecej. podobanie sie nie ma tu nic do rzeczy. a moze sie myle?