Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

Gość a ja mam 43 i jestem baba
czterdziestka d-ja Ci cos napisze. Ktoras znana mi kobieta ma tyle lat co ja.43 i ma romans z facetem 28 letnim ,ktory ma zone o 10 lat starsza,tzn.ma 38 lat i ta zona jest tak samo pewna siebie jak i Ty.Ale by sie zdziwiła gdyby sie dowiedziałą,ze jej młodszy maz posuwa jeszcze starsza od niej kobiete. Na razie to moze Ci sie wydawac :-)

Gość kobieta 42
Napisałabym do niego netem, ale się boję, nie wiem jak zareaguje, nie mogę sobie pozwolić na ośmieszenie.

kobieta 42-pisz kobieto :-) przeciez on tak na Ciebie patrzył ;-)

Gość kobieta 42
Chyba muszę o nim intensywnie myśleć, może telepatia coś rozwiąże. Bardzo bym chciała się z nim bliżej poznać.

Gość ellllllllla
nie bój się ośmieszenia przecież chodzi Ci tylko o przyjażń, on napewno to zrozumie......

hahahaha....mój szósty zmysł telepatycznie i transcendentnie doniósł mi, że to już nie autorka topiku teraz pisze, telo jakiś podszywacz parszywiasty:D:D:D:D

Gość kobieta 42
Gdybym myślała o seksie z nim, zapewne weszłabym na erotyczny i tam szukała porady. To przykre i przerażające, jak ludzie płytko myślą i wszystko sprowadzają do poziomu zwierząt. Człowiek oprócz popędów ma także rozum, tylko szkoda że się o tym zapomina.

nie kumam-nie doczekamy się bo autorka chce zaledwie intensywniej myśleć o nim przez co telepatią może zadziałać i się facet nareszcie wirtualnie ocknie, no ale czy powstanie po tych zabiegach to nie wiadomo :D

Właśnie, słusznie zauważyłaś, święte słowa, popęd to tylko popęd, człowiek ma coś cenniejszego - rozum, tylko ty jakoś go przestałaś używać, no cóż, narzędzia nieużywane niszczeją. Szkoda słów.

"Człowiek oprócz popędów ma także rozum, tylko szkoda że się o tym zapomina" - no wlasnie, szanowna autorko. moze powinnas zazywac lecytyne? co napisalas w temacie? "zdobyc faceta zajetego". czyzbys zapomniala, o co ci chodzi? oj, to juz traci starcza demencja. :-o

do kobiety 42 powiem ci o czym z nim rozmawiac ; pogadajcie o tobie , o nadwadze , celulutisie , kremach przeciwzmarszczkowych, o tym ze zbliza ci sie menopauza i zapytaj go co to znacz RYCZĄCA 40-A i GŁOWA SIWIEJE D.U.P.A SZALEJE

kobieta 42-przestan chrzanic kobieto :-) A skad Ty mzoesz wiedziec,ze z tym facetem miałabys wspolne zainteresowania,tematy do obgadania.Przeceiz sama pisałas,ze w ogole nic o sobie nei wiecie.A w ogole to jedno Ci napsize,jezeli facet byłby zainteresowany znajomoscia z Toba to na pewno dazyłby do zapoznania.

Gość ellllllllla
Autorko tylko trzeba tego rozumu używać:)

Jeżeli obok emocjonalności nastolatki również na tyle wyglądasz, to masz szanse. Kto w tym wieku przy zdrowych zmysłach, mając w planach przyjaźń zadaje pytanie, \"co mam zrobić, żeby on zaczął\", jak w podstawówce.

kobietasobietaka - swieta prawda. om namah shiva gate, gate, paragate, parasamgate, bodhi svaha gate, gate, paragate, parasamgate, bodhi svaha gate, gate, paragate, parasamgate, bodhi... svaha taaaak... zespolmy sie z autorka w jej transcendentalnym odczuwaniu... om namah shiva...

Ja też chyba nie kumam. Ale ja logiczna i analityczna kobieta jestem, więc .... wszelkie duperele transendentne są dla mnie koszmarnie zawiłe. Węzeł gordyjski :classic_cool:

odp. na pytanie można, ale po co? Tymbardziej ze facet ma rodzine, to po co się mieszać w cudze życie?

Gość kobieta 42
Ten facet jest bardzo nieśmiały i delikatny w kontaktach.

nic nie kumacie bo prostaki z Was nie odczuwając transcendentnych bliskości bratnich dusz :D..przytulać też się chce tylko transcendentnie :D

E no, nie. Można sobie wyobrazić taką przyjaźń, to co autorka pisze nie jest niemozliwe, sam o tym wiem, bo jestem w takiej sytuacji. Mam rodzinę, ale mam też kogoś z kim mogę być blisko, ale bez seksu itp. Tylko, że takie sytuacje wychodzą naturalnie i nie mąja tu zastosowania żadne kobiece sztuczki, zaloty itp.

Gość kobieta 42
Ja nie chce się mieszać w cudze życie, ja chce przyjaźni.