Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

Gość kobieta 42
Jak sie do niego zbliżyć, poradzcie.

Gość a ja mam 43 i jestem baba
kobieta 42-ibierz sie prowokacyjnie, i jak sie z nim spotkasz gdzies w przelocie to zacznij po cipce sie macac :-) on w lot pojmie o co chodzi i jak bedzie chcaił to zblizenie gotowe

Gość ellllllllla
przecież ta biedna kobieta chce sie tylko zaprzyjaźnić, a najbardziej świadczy o tym temat topiku "CZY MOŻNA ZDOBYĆ FACETA ZAJĘTEGO?" HA,HA,HA

ewentualnie na gole cialo zaloz futro i prowokacyjnie wystaw udo. mowie ci, padnie z wrazenia.

juz ci pisalam co masz zrobic, czy ty wogole czytasz odpowiedzi???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość kobieta 42
Mnie interesuje znajomość z nim a nie jego żoną,

CZY TY KOBIETO JESTEŚ NORMALNA??!! FACET ŻONATY TO ŚWIĘTOŚĆ , NIKT NIE MA PRAWA TEGO ROZBIJAĆ, NIIKT!!!!

kobieta 42-z amoze zacznij od zony ;-) Trojkątne spotkania w alkowie sa bardzo podniecajace

ale tępa jestes, jego zona powie ci jak masz sie zaprzyjaznic, w koncu sama go zdobyla. ty chcesz tylko dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich rozmów wiec zona nie bedzie wydrą i napewno ci pomoze. tu jedyny sposób

słabo się robi czytając takie dziwolągi,czemu autorko chcesz sprawdzać na ZAJĘTYM mężczyźnie czy jesteś jeszcze w stanie podobać się facetom?:O

Gość czterdziestka d
Rozumiem autorkę, bo sama mam czterdzieści lat i odbiłam młodszego faceta jego żonie. Wystarczą tylko typowe kobiece sztuczki, a facet na pewno się nie oprze :D

Gość kobieta 42
Chce z nim rozmawiać o filozofii np a bo co?

czterdziestka d-za lat kilka i Tobie jakas odbije tego młodszego ;-)

Gość ellllllllla
Aa ja myślałam że z wiekiem się mądrzeje, jak widać jeszcze nie po czterdziestce........

Gość kobieta 42
do czterdziestka d napisz proszę jak mam tego dokonać, chociaż powtarzam : mi nie chodzi o sex, ew mógłby mnie przytulić, nic więcej, tak po przyjacielsku.

TO ŚMIERDZI NA KILOMETR, JEZELI BY CHCIAŁ Z TOBA SIE KONTAKTOWAC TO BY ZROBIL TO JUZ DWA LATA TEMU. PO CO SIE WWALAC Z BUTAMI W CZYJES ZYCIE. JESLI JUZ NIECHCESZ SZANOWAC JEGO ZWIAZKU, TO USZANUJ SIEBIE:o

Gość czterdziestka d
Może, ale narazie się na to nie zanosi :P

kobieta 42--jak nie chodzi Ci o seks,to co Ty za kobeita jestes :-) czyzbys juz popedu nie miała ;-)

Gość czterdziestka d
Ale nie rozumiem, facet Ci się podoba i uważasz go za fascynującego a oczekujesz tylko od niego przyjaźni? Nie wierzę :P To zależy od tego jak często i gdzie się widujecie itp :P