Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

pisalem o Nim artykul. dawne czasy. ale wrazenie pozostalo - niezwykly umysl, poczucie humoru i klasa. wspanialy jako czlowiek i dobry kaplan. zal, ze tacy ludzie odchodza a ich miejsce zastepuja niekompetentne kopie.

Gość BIKO
Co za pierdoły, przeciez nie da sie rozbic czyjegos zwiazku, tzn mam na mysli ze jesli ktoś szuka odskoczni albo sie w kimś zakochał to zwiazek był już wcześniej rozjebany!

Gość BIKO
Nie bestia, co jest zlego w romansie z zonatym mezczyzna?

Gość kobieta 42
Zastanawiam się skąd w ludziach jest tyle agresji i nienawiści? Dlaczego myślenie idzie tylko po płyciźnie, dlaczego każdy kontakt międzyludzki kojarzy się tylko z wyuzdaniem i seksem? Zostałam zlinczowana za nic. Fakt nie przemyślałam tematu tego topiku, ale szybko wyjaśniłam o co mi tak naprawdę chodzi, może przez moment byłam zarażona myśleniem innych. Skoro facet ma żonę i dziecko, to nikt inny nie ma prawa się do niego zbliżać. A niby dlaczego ludzie nie mieliby utrzymywać ze sobą kontaktów czy przyjaźnić się. Facet wydaje mi się ciekawą osobowością, ma wysoką kulturę i chciałabym go lepiej poznać. Powiem więcej, nie musiałabym się z nim nawet spotykać, wystarczyłyby mi nawet rozmowy przez internet, czy jest w tym coś złego? Czy żonaty facet musi być koniecznie uwiązany na sznurku żony, musi mieć szlaban na wszystko? Może właśnie takie myślenie ludzi ogranicza i czyni ich bardziej nieszczęśliwymi. Miłej niedzieli!

Gość Sami*w pomarańczach
Kobieta Chcesz to sobie z nim rozmawiaj itd,ale pamietaj o jednym. 1 nie rób drugiemu co Tobie nie miłe(kiedyś moze jakaś inna bedzie chciała TYLKO rozmawiać z Twoim facetem) 2 jesli facet jest w porządku to nic z tego nie wyniknie wiecej niz rozmowy o niczym....Ty sie zakochasz i bedziesz cierpieć 3 jesli bedziesz za bardzo sie Mu narzucać,on zacznie Cie unikac,tym samym stracisz szanse na zwykłe''kumpelstwo'' 4 moze sie skończyć wszystko 1 razowym seksem,po którym zrobi Cie złą kobietą ,która Mu sie narzucała..wróci potulnie do zony będąc lepszym mężem sama widzisz ze to wszystko jest BEZ SENSU pozdr

Gość Sami*w pomarańczach
Bo jestem stara wiec sie nabyłam mądrości zyciowych:classic_cool:

tonący brzytwy sie chwyta:D pewnie w jej otoczeniu nie ma nikogo godnego uwagi i sie bierze za cudze pisssda:D