Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamstwo ma krotkie nogi

Czy czujecie za wasz facet oszukuje, zdradza, klamie? A wam na nic nie pozwala .

Polecane posty

Gość klamstwo ma krotkie nogi

Gość dagmara123
Faceci sa klamcami i to wyrafinowanymi taka krew :(

Gość On moze miec kolezanki
a gdy go zapytalam co by powiedzial gdybym sie spotkala z kolega to by mnie zamordowal . O n nie wierzy w takie spotkania bezinteresowne . A sam jest przeciez facetem wiec jak to tlumaczyc ?

Gość takasobiejednapp
a mnie zdradził, dowiedziałam się i teraz to ja zdradzam kochałam do bólu, teraz kocham i nienawidzę więc odpłacam pięknym za nadobne kiedyś zapatrzona tylko w niego - teraz patrze na siebie nie mozna poświęcać sie z miłości, ludzie są zakłamani

Gość takasobiejednapp
nie mozna tez klasyfikować że tylko faceci są tacy, ale poprostu ludzie I kobiety i mężczyźni są wyrafinowanymi kłamcami wszytko zależy od charakteru i osobowości trzeba mieć zasady i sie ich trzymać

Gość moj facet
ma swoje kolezanki pisza do niego zablokowal swoje gg nawet nie czytam tego bo boje sie ze czego sie dowiem . Wiem ze spotyka sie z nimi na kawie . Tylko ze ona nie zawsze dobrze NAM zycza . Ostatnio podczas klotni powiedzial ze obawia sie ze sprawdza sie to co ktos mu powiedzial na moj temat . Oczywiscie ktoras z kolezanek i nawet wiem ktora . Ze jestem za mloda ... ze nie nadaje sie do zwaizku jakos przez rok to mu nie przeszkadzalo . Nastolatka nie jestem ... jakos to mu nie przeszkadzalo . Siedzi obok mnie i pisze z nimi tlumaczy sie ze rozmawia i ze to tylko rozmowa a mnie az serce boli . A gdy mu zwracam uwage co zrobilam raz zamyka komputer i udaje ze jest ok . To nie sa zwykle kolezanki tylko kobiety z ktorymi mu kiedys nie wyszlo .I jak powiedzial nie wierzy w zwykle spotkanie kobiety z mezczyzna a przeciez sam sie z nimi spotyka a mnie oszukuje . Gdybym ja spotkala sie z kolega to wg niego nie bylo by to to samo co jego spotkanie z kolezanka .

Gość ciezko jest to przerwac
kiedy naprawde sie kocha mozna przetrwac wszystko . Boje sie mowic mu o tym ze to mi przeszkadza bo ... juz raz mi powiedzia ze jezeli zwiazek ma go ograniczac to on woli byc sam ... smutne ale prawdziwe:(

Gość czyste wariactwo
ja tak czulam i tez sie balam odezwac plakalam po nocach bo wiedzialam ze cos sie zle dzieje no i w koncu sie wydalo ze mnie zdradzal a ja bylam taka zakochana ze wierzylam ze nie chcial samo wyszlo on byl pijany laska go wykorzystala itp i ciagle wracalam do niego ale po pewnym czasie bylo juz tego za wiele i zranil mnie tak bardzo ze dlugo nie mogla dojsc do siebie.sam jak kiedys napomknelam ze kolega mnie do kina zaprosil bo nie chce isc sam to sie obrazil i mi zarzucal ze go zdradzam,nawet jak bylam u kolezanki to byl zazdrosny bo tam przeciez zawsze ktos moze przyjsc jakis moj byly albo kolega,no a sam takie numery wywijal ze do taj pory go nienawidze. oczywiscie przerwac wczesniej moglam tylko nie potrafilam malo chyba bylo mi bolu musial mnie porzadnie dobic zebym zareagowala

Gość samaaa
ja mialam podobnie bylam z chlopakiem przez 2 lata bylam tak szalenie zakochana ze nawet nie dopuszczalam do siebie takich mysli ze moze mnie zdradzac...a jednak;/ przez te 2 lata bylam oszukiwana i zdradzana a jego wybranka okazala sie znajoma.nawet nie mial odwagi powiedziec mi to w twarz ze to koniec tylko bez slowa odeszedl a ja niestety musilam sama sie domyslec o co w tym wszytskim chodzi...ale dzis jestem szczesliwa ze tak sie to skonczylo chociaz nienawidze go jak tylko moge jest dla mnie zwyklym smieciem ktory nie ma honoru;/

Gość Ulkmaa
najgorsze jest to, ze strona uczciwa czesto sie łudzi, ze bedzie poprawa i daje takim smieciom ciagle szanse. To jest strata czasu!!! Niestety wiele kobiet, dziewczyn jest zakompleksionych, boja sie byc same, niektore ciagna do takich typow macho albo ze wzlgedu na pieniadze dalej tkwia w takich zwiazkach. Wsrod facetow tez mozna znalezc takie cieple kluchy, ktorzy daja sie nabrac na slodkie slowka albo 'tylek' i za zadne skarby swiata nie da sie im przetlumaczyc, ze ta czy tamta to nie jest warta funta klakow. Jak dziewczyna nie bedzie sama siebie szanowac, bedzie prosic i zebrac o milosc i opamietanie, to niech nie liczy na powazne traktowanie ze strony faceta. Zdradzil to niech idzie w cholere.

Gość jakby mi na nic nie
pozwalał to przestaby być moim facetem proste

Gość Tiaaa
Tiaaa, ja juz na ten temat cos wiem. Idioci . :/