Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna wanna

co pomyslelibyscie o dziewczynie ktora

Polecane posty

Gość anna wanna

caly czas doczepia sie do nas tzn. do mnie i moich kolezanek (na studiach) chodzi za nami i doslownie nic nie mowi, nic sie nie odezwie, tylko czesc czesc i potem moze caly dzien milczec ;/ a doczepia sie caly czas, czeka na nas jak gdzies idziemy nawet nie ma sie od niej jak uwolnic ;/ co o tym myslicie?

Gość hmghh
ze jest bardzo niesmiala i samotna:O

nosz qrwa co ci ona przeszkadza? może nie ma z kim chodzić ? mozę jest nieśmiała?:O a mimo to potrzebuje towarzystwa?:O nie każdy musi klepać cały dzień o głupotach byle by tylko coś mówić:O

Gość maliolada22
to zapytaj ją o to , albo pogadaj znia o tym .. moze ona nie ma z kim się zakolegować na tych studiach i chce jakiegos towarzystwa ...

Gość Zepsuty Owoc
nie badz taka przemadrzala,nie potraficie zagadac do niej?,moze to calkiem fajna osoba,albo bzik.Tak czy inaczej uwazam,ze zadzierasz nosa:(

Gość anna wanna
pewnie tak, ale takie zachowanie nas bardzo denerwuje, ze ktos NIC nie mowi i lazi za nami wszedzie ;/ ;/

Gość hmmmcvbbv
a jak ma imię? Imię dużo mówi o osobie dlatego wal

Gość anna wanna
owszem probowalysmy rozmawiac nie raz,ale powie jedno slowo i nic, do tego ubiera sie dziwnie, zielone buty na wielkim obcasie, wy tez byscie napewno sie w opewnym momencie przestaly litowac i wypytywac a co to u niej slychac itp :/ :/

Gość anna wanna
ma na imie anka :o

Gość Zepsuty Owoc
jestes pusta i te twoje kolezanki tez.🖐️ Proponuje badanie psycho(dla ciebie i twojej swity)

Gość hmghh
anna wanna ja rozumiem ta dziewczyne bo sama taka jestem...nie lubie gadac o "pogodzie" i czasami tez potrafie caly czas milczec...choc zdaje sobie sprawe ze to jest strasznie irytujace:P czasami nawet jak z kims juz rozmawiam to zazwyczaj sie odlaczam i mysle czyms innym :P ale jednoczesnie musze miec kogos obok :O

Gość Jest nieśmiała
jest nieśmiała, chce mieć przyjaciół,nie potrafi się szybko otworzyć. Prawdopodobnie mogła mieć kiedyś przykre przezycia. Chce przynależec do waszej grupy. Jeśli dacie jej szanse może okazać się fajną kumpelą,ale podszebuje czasu.

Gość anna wanna
dla mnie zycie pedzi na przod nie ma czasu do stracenia, musi sie duzo dziac, ona nie chce z nami isc na disco, nie chce z nami isc do kina, ja dziekuje :)

Gość anna wanna
tak jestem pusta bo nie bardzo chce sie kolegowac z osoba od ktorej wieje nuda, to nich ona sobie znajdzie inne nic nie gadajace kumpele a od nas sie odczepi ;/ masakra

Gość hmghh
to ja nierozumiem co ty chcesz z nia zrobic w takim razie?:O nie mozesz zrozumiec ze do takich ludzi trzeba troche wiecej cierpliwosci? no ale Ty tego nie zrozumiesz bo widac ze jestes ekstrawertyczka:O

Gość anna wanna
przeczytalam to,co napisalam i az sie przerazilam.Skad we mnie tyle beznadziejnosci? Wyglada na to,ze jestem zerem:(

Gość hmghh
anna wanna matko ale z ciebie jeszcze dziecko:O ja niewiem kto cie dopuscil do tych studiow:O

Gość anna wanna
podszyw, sama czasami jestem zamknieta i nie chce nigdzie z nikim wychodzic i mimo tego nie potrafie jej zrozumiec :)

Gość anna wanna
oczywiscie gardze podszywami,wiem jednak,ze jestem bardzo inteligentna,jednak zaraz cos "pustego" siedzi we mnie.No i oczywiscie nienawidze biedakow:P

Gość anna wanna
wszystkie piszecie jakim to milosiernym trzeba byc, a gdyby przyszlo co do czego to nikt by sie nie litowal nad taka osoba, minal caly semestr i nikt w grupie nie z nia kontaktu, to raczej nie z nami jest cos nie tak ;)

Gość anna wanna
ona nieraz patrzy się jak jem kanapkę... strasznie mnie to irytuje... ostatnio 10 zł pożyczyła < i tak ze się odezwała> i poszła do baru , kupiła sobie jedzenie. no kurwa na jedzenie pozyczać!!!!

Gość anna wanna
30 osob nie moze sie mylic :D

Gość anna wanna
ona nie jest biedna podszywaczu, ma w miare dobre ciuchy, zielone buty na obcasie itp.

Gość anna wanna
jak juz mowilam,ni cierpie nedzaRZY!!!!!!!

Gość Jest nieśmiała
Bo prawdopodobnie wasz grupa jest głosna, energiczna i bla bla bla Nie dajecie jej szansy i przy takiej grupie ona milczy zamiast sie otworzyć. Onieśmielacię ja w pewien sposób

Gość anna wanna
DO TEJ POWYZEJ Odczep sie od naszj grupy,tepy lbie:P

Gość nbygbhn
acha to zielone buty to szczyt wyrafinowania????? jeszce nie dawno żle ie o tych butach wyrazałas.

to powiedz jej to wprost a nie dupe jej obrabiasz ;/;/

Gość anna wanna
no bo sa co najmniej dziwne :P

Gość anna wanna
lepiej nie bo jeszcze sie okaze ze ma tatusia z bomba jadrowa (nic nie wiadomo, w koncu ona nic nie mowi) i nam podlozy pod domem :D