Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikten

Czy ktoś ma podobnie?

Polecane posty

Gość nikten

Nie chce się żyć.....dostaje kopa od życia, .....dusza moja jest chora ...nie wierzę że ktoś może mnie pokochać......dramat :(

Gość fiu fiu fiu................
taaak, mam podobnie, mam dola i nic nie ma sensu...ech, nienawidze uzalac sie nad soba ale sily juz normalnien ie mam :(

Gość koolokoo
przestań chrzanić i zrób coś z tym życiem. siedząc i użalając się nad sobą to pociągniesz tak jeszcze parę lat chyba, że zdecydujesz się skoczyć wcześniej 🖐️ :D

Gość szalona_dziewczynkavp.pl
nikten skontaktuj sie ze mna na meila to ci powiem dopiero jak sie czuje czlowiek ktoremu sie zyc nie chce

Gość nikten
no własnie co robić? gdzieś zatraciłem sens swojego istnienia, mam na pewno wiecej lat niz wiekszosc z was, ......najgorsze mysli do glowy przychodza

Gość nikten
echhh

Gość ddddddddddddddddddddd
och jak mi żle, nie chce mi się żyć, wszystko jest bez sensu - posłuchaj siebie. wolę już słuchać marudzenia teściowej niż czytać takie pierdoły.

Gość nikten
masz racje uzalalanie nic tu nie da, wykończe tylko dom..... w tym roku i spełni sie jedno moje marzenie dom z ogródkiem......najłatwiejsze do zrealizowania, ..... i chyba jedyne 30lat na karku.....skupie sie chyba na podróżach

Gość hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tez tak mam ze nie wierze ze ktos mnie pokocha , juz powoli zaczynam w to wierzyc ze do konca zycia bede sama:(

Gość nikten
teściową??

no zakładam że dddddddddd ma teściową skoro woli słuchać jej marudzenia ;)

Gość nikten
:)

Gość Nie przesadzaj
każdy w swoim życiu ma lepsze i gorsze okresy, lepsze i gorsze dni ... znasz to powiedzenie ... życie jest piekne, usłane różami, ale ... te róże mają kolce ... Siedząc w domu przy kompie twoje życie ni8e bedzie na pewno ciekawsze, ani nikogo sobie nie poznasz kto by ciebie pokochał ... więc do dzieła :-D Powodzenia i zycze szczęścia