Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdffdd

wchodzic

Polecane posty

Gość fdfdffdd

dzisiaj rano jak wstalam tzn budzilam sie podnioslam nogi lekko jakos do gory albo sie przekrecaam poczulam taki bol na poziomie macicy,krzyzy.. niewiem czy m to poszlo..potem poszlam siusiu odrazu nie bolalo ale jakos tak dizwnie.. co to molgoby byc? myslalam nad pecherzem albo cos.. teraz lekko mnie boli brzuch i krzyze ale leciutko prawie w ogole.. jak myslicie co to mogloby byc :(?

Gość ja ci powiemm
Że to może być cos od nerki.. ale pisze tak dlatego, że ja mam takie problemy ;p Tzn.. nie dokładnie takie.. bo jak mnie boli to aż się zwijam z bólu..

Gość fdfsa
i jakie masz bole i gdzie dokladnie jakie objawy i co masz z nerkami/?

Gość ja ci powiemm
nawet nie wiem tak do końca.. bo niby kamica, ale jednak nie. A boli mnie na dole na plecach( najbardziej) i przy brzuchu. Oczywiście nie zawsze bo teraz biore różne tabletki.. pare dni temu lekko mnie tylko bolało, ale tak do zniesienia. A właśnie kamica może być jak np. boli cie przy sikaniu (a mnie właśnie nie boli). Ale to co masz to może być jednorazowy ból.. kto wie :)

Gość zapalenie pecherza
na bank, kup fitolizynę w aptece a jak nie przejdzie to do lekarza bo nieleczone ciągle wraca. Jeśli nadusisz podbrzusze(dość nisko) i boli tzn. że masz bakterie w moczu

Gość mój ojciec ma kamice
nerkową i to tak boli, że jak kamień sie przemieszcza to wyje z bolu