Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafinette88

Co mam zrobić z tymi dziórami na twarzy? foto

Polecane posty

Gość fafinette88

hejka na poczatku chcialam napisac ze mam juz prawei 21 lat, a jeszcze nie pozbyłam sie tradziku. Owszem juz nie jest taki nasielony jak kiedys ale mam jakies "niespodzianki co jakiś czas. Najgorsze są te rozrzezone pory po wągrach, no i tez same wągry... Nie wiem co robić z nimi Przyznam sie ze ja wągry wyciskam... ale ale pozniej ciagle sie zapelniaja... a po wycisniętym wągrze mam dupną dzióre... ale jak nie wycisne to tego nie usune niczym oto fotka mojej skóry wokoł ust... tam to mam najgorzej... http://img6.imageshack.us/my.php?image=30612609.jpg

Gość a palisz fajki
moze to od tego masz

Gość fafinette88
nie pale...

Gość Hirudoid
Hirudoid (firmy Sankyo) - krem, żel - preparat zawierający polisiarczan mukopolisacharydu. Hirudoid może być wykorzystany do leczenia blizn i plam pozapalnych po trądziku. Polisiarczan mukopolisacharydu zawarty w preparacie działa silnie przeciwzapalnie, przeciwwysiękowo, przeciwobrzękowo, regenerująco i rozmiękczająco. Aktywuje resorpcję wysięków i krwi z przestrzeni międzykomórkowych. Poprawia przepływ krwi, odżywienie i dotlenienie skóry. Przyśpiesza gojenie i uelastycznia skórę ułatwiając jej wygładzenie. Poprawia uwodnienie skóry. Hirudoid można nabyć w aptekach i w sklepach zielarskich. Stosuje się go miejscowo wcierając 2 razy dziennie, stosując równocześnie delikatny masaż. W razie plam potrądzikowych zalecamy równoczesne (naprzemian) stosowanie preparatów wybielających (woda utleniona, kwas azelainowy, nadtlenek benzoilu, hydrochinon, arbutyna).