Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno tu jakoś

Potrzebuję śmiechu,zapodajcie coś

Polecane posty

Gość smutno tu jakoś

link do śmiesznego tematu,jakiś dowcip,cokolwiek.....Tylko nie filmik,bo nie mam głośników

Gość www.sexplaneta.pl
Miłej zabawy 🖐️

Gość smutno tu jakoś
Takie rzeczy mnie nie śmieszą :P

Gość smutno tu jakoś
nie mam brata :(

Gość smutno tu jakoś
i nie wiem komu w takim razie zrobiłam lodzika :O

Gość smutno tu jakoś
Spadaj lodziarzu,głodnemu chleb na myśli :P Sama znalazłam dowcip: Narąbany facet zdrzemnął się na cmentarzu. Budzi się, noc, księżyc świeci. Zbiera się do wyjścia z cmentarza, patrzy, a tu stróż cmentarny kopie grób. - O, ho, ho - pomyślał sobie - przestraszymy gościa... Podkradł się cichcem, a kiedy był już tylko kilka kroków od delikwenta jak nie ryknie: - BUUUUUUUUUUUU!!!!!! Żadnej reakcji. Stróż jak kopał tak kopie, nawet się nie obejrzawszy. Więc facet znowu: - BUHAHAHAHIHIHIHIHIBUUUU!!!! Znowu nic. Zniechęcony pijaczek odwrócił się na pięcie i idzie do wyjścia. Kiedy już sięgał ręką do furtki nagle z tyłu ktoś go łups w łeb łopatą! - A nie, nie! Chciałeś pospacerować, to spaceruj, ale poza teren nie wychodzimy! - powiedział stróż lepszy niz podszywy :P:P

Gość smutno tu jakoś
Choć przyznam, że jak tatuś spuścił mi się do nosa to było śmieszniej :)

Gość kafeteria wasze toaletowe wpad
Wejdz na temat wasze toaletowe wpadki

Gość KLOI MANOI
A to ja znam inny finał tego kawała: Narąbany facet zdrzemnął się na cmentarzu. Budzi się, noc, księżyc świeci. Zbiera się do wyjścia z cmentarza, patrzy, a tu stróż cmentarny kopie grób. - O, ho, ho - pomyślał sobie - przestraszymy gościa... Podkradł się cichcem, a kiedy był już tylko kilka kroków od delikwenta jak nie ryknie: - BUUUUUUUUUUUU!!!!!! Żadnej reakcji. Stróż jak kopał tak kopie, nawet się nie obejrzawszy. Więc facet znowu: - BUHAHAHAHIHIHIHIHIBUUUU!!!! Znowu nic. Zniechęcony pijaczek odwrócił się na pięcie i idzie do wyjścia. Kiedy już sięgał ręką do furtki nagle z tyłu ktoś go łups w łeb łopatą! - Możemy krzyczeć, możemy straszyć, możemy jęczeć- ale nie wychodzimy !- powiedział stróż

Gość KLOI MANOI

Gość KLOI MANOI
Wchodzi facet na dyskotekę w Wołominie, a ochroniarz się go pyta: - Ma Pan pistolet? - Nie - A może ma Pan nóż? - Nie - Siekierę? - Nie - Kastecik? - Nie, nie mam nic. Ochroniarz rozbija butelkę, daje mu ubitą szyjkę i mówi: - Ja pierdolę! Weź Pan chociaż to!... Idzie ksiądz polna droga, przechodzi obok skromnego gospodarstwa. Patrzy, a tam chłop coś z desek kleci. Ksiądz zagaduje: - Pochwalony, drogi parafianinie, nad czymże tak ciężko pracujecie??? - A kurwa, kibel nowy stawiam, bo się stary, w pizdu, rozjebał! Ksiądz lekko zniesmaczony wulgaryzmem: O, mój drogi!!! A nie mógłbyś tego tak trochę owinąć w bawełnę? - Co? Kibel mam kurwa owijać w bawełnę??? Dechami opierdolę naokoło i chuj!!!

Gość smutno tu jakoś
Dobre :D

Gość nKamil
Ja tutaj właściwie w innej sprawie... Nie mam zamiaru nikogo rozśmieszać... Bardziej mam prośbę...."kopnijcie mnie w dupe jak się kiedyś zakocham" :-)