Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie

pozbyłam sie chlopa skapca

Polecane posty

Gość e dziewczyny
też z takim byłam, chyba piszecie o moim przypadku. A wkurzył się jak kolega mnie zaprosił do kina i się zgodziłam. Chciałam zapłacić za swój bilet, kolega mi na to nie pozwolił, więc zaprosiłam kolegą na kolację w ramach rewanżu, nawet mowy nie było, żebym mogła portfel wyciągnąć. Miał pretensję o to, że poszłam z kolegą do kina a nie z nim. Znałabym ten scenariusz, nie zdążył pobrać kasy, potem mi odda (czyli nigdy). Pozdrawiam i bądźmy kobietami.

Gość e dziewczyny
zapomniałam dopisać, że gostek był zdziwiony, że kopa dostaje.

Gość uwazajcie bo bedziecie nazwane
materialistkami przez kafetreyjnych nieudacznikow

Gość my kafeteryjni nieudacznicy
A bo są materialistkami. Chrzanią głupoty o uczuciach, wierności czy lojalnosci, a w rzeczywistości lecą na kasę, a jak kasy brak to adios amigos. I odchodza do nastepnego (z kasą).

Gość uwazajcie bo bedziecie nazwane
te chlopy to zwykle kundle bez kasy ktore nie mają za grosz kultury

Gość inter_wilk
to postu powyżej ..proszę nie uogólniać :), a to co piszecie jest tak nieprawdopodobne ze az niemożliwe :), pozdrawiam

Gość ale taka prawda jest
na szczescie nie wszyscy są tacy, biedne te dziewczyny ktore trafiają na takich pomylenców

Gość do Amalety
To ja Amaleto, z tego drugiego topiku. :) No to wyszło szydło z worka.... Jak przyjdzie czas, to bierz manele i nawet się nie oglądaj za siebie. Będę śledziła twoje losy. Powodzenia. :)

Gość dhdhjdhjjg
mialam takie ale na szczescie to byly poczatki: prawie nigdie nie chcial chodzic bo on nie ma kasy ;/ najlepeij gdybysmy tylko siedzieli w aucie, do kina chodzilismy bo mial bilety za free, na urodziny, dzien kobiet nic nie dostalam. to bylby skapiec

Gość nie wiem co jest gorsze
nie dostac nic na imieniny czy...dostac principolo ;)

Gość
Kumpela, ma to samo. :O Zarabia dwa razy więcej od chłopa, a ten płacze, jak to on się wykrwawia, na ten związek. A że w związki z kobietami z dziećmi nie ma co inwestować to inna sprawa :P

Gość do my kafeteryjni nieudacznicy
Taa.. kobiety patrzące na status materialny faceta i jego ogarnięcie są be, a faceci, których interesuje tylko uroda babki są cacy, tak? :D Materializm? Uroda też jest materialna.