Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze pozycje

pozycje najlepsze dla kobiet i facetow

Polecane posty

Gość najlepsze pozycje

jakie sa najlepsze piozycje dla kobiet i facetow? ja lubie na jezdzca i od tylu

Gość najlepsze pozycje
lubię też na biedronkę, ale to wymaga podrygów, więc jest z tym u mnie trudno

Gość najlepsze pozycje
wypierdalaj podszywie

ojojoj jak dawno nie czytałem ale najlepsze pozycje są opisane w ksiazce Pana Lwa Starowicza seks partnerski i są obrazki jak się położyć i jak wsadzać

Gość najlepsze pozycje
Lubię też na menela. Kładę się na dworcu centralnym z papierową torbą na głowie i dupskiem wypiętym w kierunku wyjścia z peronów i czekam na niespodziankę

"Lubię też na menela. Kładę się na dworcu centralnym z papierową torbą na głowie i dupskiem wypiętym w kierunku wyjścia z peronów i czekam na niespodziankę" :D:D:D🖐️ Dobre und motzne. :classic_cool:🖐️

"Tylko Wy mi zostaliście Musicie sie dogadac , który będzie ojcem , może jakieś głosowanie na Kafe itp.ja już w to nie wnikam.." ee tam będziesz musiała porównać oba przegrane genotypy. :classic_cool:🖐️ "Przygotowałam sie perfekt , nawet poćwiczyłam gamę , by rozgrzać struny do okrzyków uniesienia , jednak wszystko o kant d**y strzelić..." Rozgrzewka przydała się może do wyzywania go. :classic_cool:🖐️ "Watpie czy poznam ,ale jak minie mi wstręt do płci przeciwnej (czyli za jakiś tysiąc lat) to chętnie sie z Toba skontaktuje." Daję Ci góra miesiąc. :classic_cool:🖐️

"Też jestem przegrańcem ,a jak wiecie dwa minusy dają plus,wiec nasze pokolenie ma szanse nigdy nie poznać tego forum" Chciałbym być takim przegrancem, jak Ty. Piękna, z zainteresowaniami, mająca zwierzaki i perspektywy na przyszłośc. :classic_cool:🖐️

"Prawik z wiarą mi tak nasłodził ,że gdybym nie była chwilową feministka pomyślałabym ,że mnie bajeruje" Ja nigdy nie bajeruję, poniewaz jest to dobre tylko dla tych co liczą na korzyści łóżkowe. Ja po prostu jestem szczery. :classic_cool:🖐️

"Nie wiem, gdyby ten od pozycji na żabe miał chociaż jakąc fajna dziewczyne to bym mu odbiła w akcie zemsty ,ale ma taka pokrake , starsza ode mnie 10 lat ,wiec sie powstrzymam. A inną może bym przygarnęła ,w koncu miałby mi kto obiady gotować i piwo przynosić" Starsza 10 lat, więc i bardziej doświadczona. ;):classic_cool:🖐️ Dodatkowo pewnie zaprawiona w bojach kuchennych. :classic_cool:🖐️

"A gdzie oni są ? Czyżby w ucieczce przed epidemią wirusa debilizmu ,atakującego tylko męskie osobniki zeszli do podziemi??" To zależy jakiego szukasz. :classic_cool:🖐️ W zalezności od potrzeb udaj się w odpowiednie miejsce. :classic_cool:🖐️

Hmmm biorąc pod uwagę, że na kafe jest skupisko tych, którzy nie posiadają żadnej z tych cech oznacza to, że w życiu realnym są faceci którzy spełniają przynajmniej jedną z tych cech. :classic_cool:🖐️ Cholera nie wiem. W pierwszej kolejności musisz udać się do sekcji siatkarskiej/koszykarskiej w jakimś klubie sportowym. :classic_cool:🖐️ Bo to widać od razu, a potem musisz po kolei ich poznawać. :classic_cool:🖐️

"Nie mam czasu na takie rzeczy .Poczekam aż obejmie ich selekcja naturalna." To sobie poczekasz. :classic_cool:🖐️ Nie wiem czy zauważyłaś ale najwięcej dzieci mają Ci brzydcy, niscy, biedni i beznadziejni. :classic_cool:🖐️ "I ch*j zostane sama do konca zycia .. moze faktycznie jestem beznadziejna i nie nadaje sie do zwiazku?" Nie wiem, nie znam Cię. :P Poza tym ja mam niskie wymagania, więc moja odpowiedz mogłaby nie mieć pokrycia u normalnych facetów. :classic_cool:🖐️ Choc wiesz... ładna, lekko wyuzdana to chyba wystarczy żeby złapać 99% facetów. :classic_cool:🖐️ A przecież masz jeszcze inne zalety. :D🖐️