Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyje bo mi ciezko

Siedze i wyje.Tak mi ciezko

Polecane posty

a tego to nikt nie wie.... Musisz sama z nimszczerze pogadac... Jesli z nim nie pogadasz to nigdy prawdy sie nie dowiesz... powodzenia

jak się odezwie to nic, jak narazie nie snuj prognoz. Ale gdyby to nie angażuj sie za szybko, tylko poczekaj na jego ruch. wiesz samo to, ze postawił sprawe jasno, a nie zwodził Cię lub nie oddzywał - jest godne pochwały, bo różnie z facetami bywa. Wiec to ze powiedział jak sprawa wyglada jest lepsze dla Ciebie, niż gdyby Cię zwodził lub urwał kontakt bez słowa.

Gość nie kumam to tylko na dzien
dzisiejszy filozof teoretyk, ze zwyczajnym zyciem i miloscia mu nie po drodze. ma swoj swiat, swoje juz przezyl i do tego nie wraca

zle zrobilas jak kazalas mu zeby sie nie odzywal...a wiesz czemu? bo tak naporawde robilas to wbrew sobie..... zylas chwila i emocjami.... a jak sama teraz widzisz... to chyba nie jest najlepsym wyjsciem... ... Sama zostwialm faceta... a pozniej tego zalowalam... wiec za nim cos zrobisz pmysl 3 razy... pozdrawiam..

Gość wyje bo mi ciezko
balam sie ze bedzie sie odzywal, chcila sie spotykac a ja coraz bardziej bede sie angazowala ...a on nie

a skad wiesz ze tk bedzie...? skoro macie kontakt ... to i on ma jakis cel w tym jak i Ty...wiec cos w tym jest... Sama znam osobe ktora uczy sie na marzynarza..plywa na statkach po pol roku .. mial kobiete z tej samej branzy....ona go zdrzadzala...a teraz znowu sa razem .. kazdy przypadek jest inny

Gość romantyczna sucz
autorko ja mam tak samo b latwo sie angazuje :( i cierpie pozniej a kazdy ma mnie za suke co tylko o dupceniu mysli i o imprezach ...ehhh

a tak dalej żylaby nadzieja na kontakt. Dobrze zrobiła bo szybciej sie wyleczy.

Gość wyje bo mi ciezko
sprobuje go odzyskac ale z klasa, jedna proba a jak bedzie on na nie to juz bed widziala na czym stoje

Gość nie piszcie juz
oni zkafe sciagaja teksty buu

Oj ja tez wyje :( Poplaczemy i wypłynie z łzami nie martw się widocznie tak musiało być to nie ten przeznaczony od boga

Gość wyje bo mi ciezko
A ty wierzysz w przeznaczenie?