Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsg

gwiazda+normalna osoba realna milosc?

Polecane posty

Gość gdsg

czy możliwa jest według was miłosc gwiazdy/osoby publucznej z normalną osoba?? czy jest to realne i czy ktos chcial/próbowal odnalezc osobe w ktorej sie zauroczyl by poznac na zywo?? prosze o szczere odp

jak na moje to wiele .. zalezy od wnetrza takiej owej "gwiazdy"... czym Ons patrzy na swiat jakimi wartosciami sie kreuje itd itp ...a wiec powodzenia...

Gość xx wiki xx ja xx
ja sie spotykalam ze znanym kolesiem i bylo fajnie , serio ! zalezy jeszcze jak b znany jak np damiecki to raczej nie ale jak np hmmm do kogo go porownac hihi ...koles co prowadzi vive albo gra epizoy w m jak m to luz :) powodzenia

Gość frufru
polecam Ibisza, podobno łatwy do wyrwania... :(

Gość Carolineeeee
normalni ludzie nie istnieja

Gość gdsg
ta osoba była gwiazdą w latach 90-tych, obecnie jest o nim cisza bo sie odciął od show biznesu a nie raz cos o nim sie wie bo jego rodzina bardziej teraz w tv.. podobno jego dziewczyna zerwała z nim przez fanki..aczkolwiek to było w czasach jego "rozkwitu" i jej chyba zalezalo na sławie niz na nim... czy warto przełamac bariere jezykowa, zatrudnic detektywa i odwazyc sie wyjechac i go odnalezc??

Gość huhuha
A po cholerę. On już twojego imienia nie pamięta. Nie ośmieszaj się dziewczyno, bo sobie do końca życia w oczy nie spojrzysz.

Gość gdsg
do huhuha: nie ja nie byłam z nim i nie jest to tak ze teraz chce wrocic i sie pytam.. poprostu czuje cos do niego silnego i chce go poznac ale czy to ma sens, czy ktos probowal?

Gość huhuha
Sorry lalka, ale to chore z twojej strony. Powtarzam - ośmieszysz się i to strasznie. Nic z tego nie wyjdzie. Takie cuda to tylko w erze.

Gość gdsg
nie moge spac w nocy, wariuje....czuje ze jak go nie poznam to dalej nie wytrzymam... wiesz mysle ze kazdy ma swoja polowke i jedna jest blizej, druga dalej i mozna to sprawdzic.. wiadomo ze nikt sie nie bedzie na nikogo rzucał i wyznawał miłosci odrazu... wiec?

Gość normalnalaskaa
ja sie spotykam z bardzo znanym facetem i jest ok!

Gość gdsg
mozesz cos wiecej powiedziec jak jestes z kims znanym?? pytam powaznie jak to wyglada, w polsce moze nie jest az tak duzo fanek ale co jesli ukochany jest na skale światową??

Gość gdsg
przeciez jak komus zalezy na tej osobie to nie na jego sławie, i nie trzeba sie afiszowac tylko jak zaczac taka znajomosc, wiadomo ze odrazu nie wyznaje sie milosci..??

Gość a w kim sie bujnelas
???

Gość a mi się wydaje że
pewnie i coś takiego jest możliwe. Tyle, że według mnie największy problem może być nie ze strony tamtego faceta - a z Twojej. Oglądając go na ekranie widzisz tylko osobę, która gra. Wyrobiłaś sobie jakiś jego obraz w swojej głowie, z pewnością wyidealizowany, który najnormalniej w świecie po poznaniu go najprawdopodobniej runie. Moim zdaniem nie warto.

Gość gdsg
nie aktor a piosenkarz, który jak pisałam nie jest już "na fali" choc nadal pewnie ma fanki (bo i fora itp) wiecie duzo jest ludzi którzy sie podobaja ale jest ok, a on nie wiem cały czas mi jakos tkwi i poprostu serce mowi ze to on...nie raz przeciez tak jest ze milosc jest blisko a druga daleko i trzeba ja odnalezc.. najgorsze jest to ze nie ma juz strony www, e-maila wiec praktycznie brak kontaktu (bynajmniej publicznie nic nie dał) wiec jedynie tzreba pojechac i na miejscu cos "zdziałac"?

Gość a kto to taki przyznaj sie

Gość kubek pomaranczowy
z tego co zrozumialam to zauroczylas sie kims znanym kto wyjechal z Poslski. Chcesz teraz jechac tam gdzie On jest rzucic mu sie na szyje i powiedziec "jestes cudowny, wspanialy zauroczylam sie toba, zakochalam sie?" pomysl rozsadnie. nie znasz go nie wiesz jakim jest czlowiekiem. Sorry kolezanko ale zycie to nie jest fim gdzie fanka poznaje swego idola i zyja dlugo i szczesliwie.... zenada

Gość gdsg
to bartek wrona z just5.

Gość a mi się wydaje że
wszystko jedno - aktor, piosenkarz. Schemat działa tak samo. Znasz go tylko z TV, z radia, słyszałaś o nim, podoba Ci się i tak dalej. Ale nie wiesz jakim jest człowiekiem tak naprawdę. Nie warto. Co innego spotkać kogoś przypadkiem, poznać, coś zaiskrzy - to wtedy tak. A nie szukać kogoś specjalnie... Zresztą, wiesz ile on ma takich fanek? Jak to sobie w ogóle wyobrażasz?

Gość mrzonki nastolatki
idz lepiej odrób lekcje żyjesz w świecie iluzji, nie rozumiesz jacy są ludzie w show bizie, u nich wszystko jest płytkie i na pokaz to co widzisz nie jest prawdą, to jedynie, poza, makijaż, sceniczne stroje które nawet nie są ich własnośćią wystarczy poczytać trochę gazet by przekonać się jak płytkie i nietrwałe są związki "gwiazd" to nie są normalni ludzie, oni ciągle szukają nowych przygód i ciągle im sie wydaje że mogą poznać kogoś lepszego... czy znasz jakis gwiazdorki związek kóry trwa niezmiennie od lat ?

Gość mrzonki nastolatki
spójrz co sie dzieje z tymi wielkimi miłościami: patrz jak rozpadają sie wieloletnie małzeństwa dla przykładu: Ibisz, Pazura, Lis, Mandaryna.... nadal nie kumasz jak to działa ?

Gość gdsg
to nie bartek wrona- ktos sie podszyl to nie polski piosenkarz, jedynie był tu na koncertach kilka lat temu. Widze ze mnie policzkujecie :( chcialabym go poznac, ale jak?

Gość gdsg
no tak ale Wiśniewski chce byc sławny, a ten wlkasnie uciekł od sławy...wiec to tez inaczej jest

Gość ejbisi
No i pojedziesz do niego i co powiesz? Zakochaj sie we mnie? A skad wiesz ze on nie ma teraz kogos?

Gość a mi się wydaje że
nieważne kto to jest - chociaż jeżeli nie jast Polakiem, to tym gorzej by było. Poza tym, właśnie - JAK sobie to wyobrażasz? Jedziesz za nim, odnajdujesz go - I CO???

Gość gdsg
nie moge powiedziec bo byloby wiadomo co niektórym o kogo chodzi, ale on sie zaszył i studiuje w ciszy