Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja panna nikt

nie myślam że kiedykolwiek to zrobie

Polecane posty

Gość to tylko ja panna nikt

ostatnio facet znaczaco ochłódł ,teoretycznie mówi że kocha ale jakby sie bawił ,kiedys panna na kafe pisała zeby wpiasać wszystkie nicki ,ip,adres mailowy,pokłociłam sie z nia ostro że to nie etyczne dzisiaj wpisałam moje kochanie i znalazłam kurwa profile .z opisami ze kocha seks ,jest wolny itp ,kurwa okłamuje mnie 3 miesiace jak nie wiecej ,pełno panienek odwiedzajacych profil a ja idiotka siebie obwiniałam ze ze mna jest cos nie tak,ja pierdziele składam publiczne przeprosiny pani isnpektor bo taki mila nick,nie chce byc oszukiwana dłuzej

Gość kasienka co nigdy nie wymieka
to tylko ja panna nikt ,mialam takie samo zdanie o tym,zeby nie sprawdzac, nie szpiegowac. Okazalo sie,ze moj ex to glupi chuj byl. nawet na tych swoich profilach zdjecie swojego fiuta wlepil!!Poznalam nawet po pieprzyku na brzuchu :D Nie jest Ciebie wart!

to ja panna nikt , powiesz mu o tym ,ze znalazłaś? Bo ja mojego wywaliłam bez słowa tłumaczenia :P Wczesniej sie oczywiscie upewniłam,ze to co pisał w profilu jest prawdziwe. Podeszlam go jako \"Goraca laska\'\' i w 3 minuty sie ze mna umowil, Po tym juz nie mialam wyrzutów zeby go zlać :D

Też zawsze byłam przeciwna temu,aż pewnego razu z glupoty weszlam na jego archiwum gg.To co wyczytałam na swój temat to była masakra :/ oczywiscie żalił sie jakiejs lasce jaka,to ja jestem niedobra,że moglabym troche zrzucic z wagi(gruba nie jestem:)) etc.Dziewczyna z ktora pisal ,miała figure mogelki ;] Miarka sie przebrała,gdy na jej profilu nk napisał \"jesteś mim ideałem kobiety\" ,oczywiscie nie wiedział,że to przeczytałam.gdy chciałam z nim o tym pogadać,zaczął wydzierać sie po mnie,że jakim prawem czytam jego korespondencje.....i tak sie historia nasza skonczyła:) jeżeli faceci sa z marsa,to niech tam lepiej spadają!!!!

ty galy idz sie jebac z kotem bo zalosny jestes w zasadzie kasienka to chce zrobić to dsamo co ty /wywale go nie ma sensu juz i tak za duzo kłamstw było z jego strony

Gość widzialy galy co obciagaly
:classic_cool:

Gość widzialy galy co obciagaly
sperma w oczy kole?:classic_cool:

Gość fucknfsdfhsdlfhs
ile masz lat ? to do autorki bylo :P newermajnd lepiej późno niż wcale pzdr 🖐️

faceci to naprawdę jedno wielkie stado bydła.Mój eks potrafił tak mi nakłamać i to jeszcze tak przekonująco, że byłam gotowa nawet zerwać kontakt z przyjaciółką która mnie ostrzegała. wybić tą zajebaną rasę co do jednego osobnika bo normalni faceci już dawno wyginęli...

Gość o jooo
no kurde ...chamstwo i nic więcej....

Gość o jooo
faceci naturalnie :classic_cool:

do Kicky Ricky......ale idiotka jestes ze w to wszystko uwierzylas.... jestes poprostu stupid......bez obrazy..... kobiety sa w sumie takie same......poprostu dziwki!:P

No tak z wyczytanego postu wynika że ludzie wzajemnie sie oszukują:( Jest to bardzo przykre co piszecie ja jednak pozostane obojętna bo jak pomysle źe moje dzieci beda to wszystko przerabiać zanim założa rodziny zwiazki to modle się do najwyższego aby ich to nie spotkało

A.Babinicz byłam wtedy głupim 16letnim dzieckiem poza tym jestem tylko człowiekiem i każdy ma prawo do błędu a że ty od razu się wszystkowiedzący urodziłeś to kurwa gratuluję! Może idź i załóż kościół, będziesz alternatywą dla Boga

Kicky Rikki bóg jest jeden a religia i wyznanie nie ma tu nic do rzeczy.Twoja złośc jest uzasadniona wię cja się nie dziwie najlepiej chyba będzie jak sie z tym pogodzisz bo inaczej ta niechęć i gorycz przeleje sie na innych ludzi.

humorelka rozumiem zapędziłam sie trochę ale ja już dawno o tym zapomniałam po prostu wkurza mnie jak ktoś mówi 'ale głupia byłaś'.Tak jakbym od razu urodziła się wszystkowiedząca i umiejaca odczytywać intencje ludzi.Po to są błędy by je popełniać. tylko tyle.

rzeczywiście nie zawsze;) od każdej reguły są wyjątki ale najczęściej na drugi raz jesteśmy już ostrozniejsi;)

Gość laska spod laska
a jest jeszcze ten topic zeby sprawdzic swojego boyasa?