Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga14

SCHUDNIJMY RAZEM 15 KILO ZAPRASZAM DO WALKI Bez GŁODÓWEK !!

Polecane posty

Cześć ! Jestem Kinga :) Waże 60 kilo przy wzroście 150 cm chcę zrzucić 15 kilo ... Czy jest tu ktoś kto też musi zrzucić 5-10-15 kilo ? Zapraszam .... Chętnie będę się dzieliła z wami tym co w danym dniu jadłam :) Żadnych głogówek !!! :):)

Gość ja.i.ja
Kinga ile topickow jeszcze zalozysz. Widze juz ktorys twojego autorstwa. Jesli widzisz, ze nie ma chetnych to sama podepnij sie pod jakis temat i sie odchudzaj i nie zasmiecaj forum nowymi tematami, bo po co?

Ale to jest mój pierwszy !!! Może się ktoś pod mój nick podszywa !!! Ja mam ten i tylko ten !!!

Gość ja.i.ja
no to powodzenia najpierw sama zacznij pisac o swoich osiagnieciach i zamiarach opisz diete. Moze kogos zachecisz.. a nie za mloda jestes na diete w wieku 14 lat czlowiek jeszcze dojrzewa to wszystko sie zmienia. Nie stosuj derastycznych diet, bo wyjdzie Ci to źle. Niej edz slodyczy kobietko. Powiedz co zamierzasz robic. Żebys krzywdy sobie nie zrobila.

Gość ja.i.ja
aha czyli pracowalas diete z dietetykiem. No to bardzo dobrze, a mzoesz sie nia podzielic? ile kalorii? na czym polega?

Gość mam 27 lat 178cm
i tez chce zrzucic 15 kg ktorych sie nabawilam przez tabsy anty a potem po ciazy mi zostalo.od 2 tyg jestem na diecie MŻ i sa juz efekty.dodatkowo ćwicze brzuszki duzo spaceruje-moje zycie zmienia sie :)

Jasne że mogę . Dieta ta jest zwana dietą 1000 kCal i to jest akurat ... Np dziś na śniadanko zjem zaraz nestle fittness + mleko 0,5 % Na II śniadanko zjem activie na obiad to co moja mama zrobi tylko połowę porcji na podwieczorek zjem jakiś owoc albo również activie ... A na kolacje albo nic albo płatki te co na śniadanie to jest mój dzisiejszy jadłospis :):)

Mam 27 lat 178 cm - Witamy , Zapraszamy ja też mam ten problem ale ja mam 15 lat , i nie jestem po ciąży tylko jestem otyła ale tam wyżej podałam mój dzisiejszy dzień diety :)

To jjak ? jesteś zainteresowane ? Ja będę dzielna , a przynajmniej się postaram

Gość mkki
activia buhehe. Platki fitness nie mow, ze to Ci dietetyk kazal jesc!! buheheh

Gość mkki
bede dzilena, bede dzielna dzielnie to ty zarlas jak swinia zeby dziewczyna w tym wieku tak sie spasla to ja nie rozumiem. Chyba zarlas tylko chipsy i ogladalas tv. ruszaj dupa biegaj, cwicz a nie bede dzielna, bo zjem jogurcik i zobaczycia ja schudne, bo bede dzielna buhehe

mkki nie życzę sobie żebyś mnie obrażała na moim topiku z moimi nowymy przyjaciółmi !!! Nie oczerniaj ludzi ! Mam 15 kilo nadwagi dlatego że 3 lata leżałam w szpitalu pod kropluwkami !! A to są sterydy !! Byłam 4 lata temu laseczka a teraz ... Jak byś dalej poczytała to się konsultowałam z dietetykiem i powiedział że sobie wymyśliłam wspaniałą dietę

Gość mam 27 lat 178cm
masz 15 lat-jak moja siostrzenica.wiesz ja w twoim wieku wazylam 60kg przy wzroscie 178.uwielbialam grac w koszykowke i jezdzic na rowerze potem przyszly tabsy-ktore Tobie od razu odradzam! no i ciaza w ktorej na koniec wazylam prawie 100kg :O po spadlo do 80 ale chce wrocic do swojej dawnej wagi czyli poiwedzy ok 63kg-bylabym najszczesliwsza na swiecie :)

Nio a moja idealna waga to 45 kilo i będę najszczęśliwsza na świecia - jak ty 27 lat

No a jak wam minął poranek ? Co zjadłyście na śniadanko ? Bo ja płatki fittness zaraz zjem :) Narazie nie chce mi się robić śniadania :P:P:P To co tam u was ? Fajnie że jest nas gromadka niewielka ale jest !! :)

Gość mkki
Kinga dosrwalas sie do kompa i szczerzysz zeby. Moimi nowymi przyjaciolmi bueheh myslisz, ze jak ktos zagail to od razu przyjaciel naiwny dzieciak

Gość mkki
gromadka kurna liczyc nie umiesz? Ty i 27latka wielka gromadka. Nie no cale stadko od razu

mkki !! Odwal się od nas bo ty na każdym forum oczerniasz ludzi !! Załuż se forum do oczerniania ludzi i już ! A nie grzebiesz na forum o odchudzaniu !! Nie obrażaj nas ! Na wszystkich forach obrażasz kogoś !! Dowidzenia !! Ja i moja nowa koleżanka nie chcey tu takich ludzi ! I jak chcesz to nie musisz tutaj obrażać ludzi !! DOWIDZENIA !!! I JUŻ TU NIE PISZ!!!!

Gość mkki
Kingo droga pokarz mi w którym miejscu zostałaś przezemnie obrazona??? czy nazwalam Cie glupia, idiotka? Nie. Nie nazwalam Cie niczym co mogloby Cie obrazic. Hm. Nie obrazam ludzi na innych topickach. Dziecko. Bede siedziec na odchudzaniu, bo sie odchudzam i mnie to interesuje. Nie oczerniam ludzi dziecko jestes przerwazliwiona.

Tak ? A co z dzienikiem tej Amelki ? Co ze mną ? Co z dominiką 023 ! Nie pisz na moim topiku ! I sama jesteś dziecko ! Jak masz tu na tym topiku pisać to pisz miłe i fajne rozmowy ! możesz tu pisać oczywiście , ale nie nazywaj mnie dieckiem bo dzieckiem to ja mogę być tylko dla mojej mamy i taty a nie dla obcego człowieka jak ty !!! Napisz jak ci mija poranek co zjadłaś na śniadani itp ! Ja mam taką diete i się do niej przystosowywuje ! Innym może się moja dieta podobać ! A ty jak masz swoją to pilnuj swojej ! Mnie poprosili żebym napisała moją diete to napisałąm i może się im podobać !

Gość mam 27 lat 178cm
mkki-prosze sie odemnie delikatnie odwalic😠 ja na sniadanko jem duzo bo przeciez caly dzien przede mna -tobie radze to samo samymi platkami dlugo nie pociagniesz -ktoregos dnia poprostu zuciasz sie na zarcie znam to z doswiadczenia :) ja zjadlam 2 szkl wody z cytryna a po pol godz serek wiejski ze szczypiorem i

Gość mam 27 lat 178cm
serek i... 2 kromalki z szynka i papryka czerw. -kochana moja na sniadanko trzeba duuuuzo reszte zapijaj woda jedz reguralnie co 3-4 godz i nie jedz pozniej niz o 17 mi to baaaaaaardzo pomaga uwierz sprobuj a sama sie przekonasz do tego jakies cwiczonka i bedzie ok :) powodzenia zycze :)

Ja akurat problemu z jedzeniem nie mam bo ja mało jem ale teraz mam dobrą dietę :D Będę oczywiście też się stosowała do twoje wypowiedzi - 27 latko :) Będę jadła kanapeczki mało kalorycznE !!!!! Ok? Może być ?

Gość mam 27 lat 178cm
w sumie mozesz jesc wszystko oprocz slodyczy i np. gazowanych slodzonych napojow-zmniejsz porcje i nie jedz na noc to starczy ja dalam sobie czas na zzucenie 15 kg do konca czerwca-inaczej sie nie da bo bedzie jojo-powoli powoli .....

Ok dziękuję :) Fajnie mi prowadzić z tobą topika :) jesteś fajna !! Lubie takich ludzi :) Widzisz ? Taka między nami różnica wieku a my się umiemy dogadać :) Mam nadzieje że nie przeszkadza ci że mówię do ciebie na ty ..???????

A włśnie mam duuużo brzucha ja zapobiec efekcie jojo ? Daj mi jakieś rady bo bez ciebie to mam ten efekt jojo murowany !!!

Gość do 27 latki
matko , Ty żresz jak chłop co na budowie robi :D:D:D