Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_

zaczynam 22.03.2009 dziennik

Polecane posty

hej Amelka 🖐️ wczoraj piersc z kurczaka w chili, 2 male pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym, surowka z kapusty kisznej i marchewki potem 2 kromki opiekane jedna z tunczykiem i cebulka, druga z cheddarem i cebulka dokladnie 600 kalorii :D :classic_cool: dzisiaj nie mialam jeszcze okazji nic zjesc, brak czasu :( ale po 17 sobie odbije ;) powoli mysle nad glodowka ciekawe czy bym dala rade?

no to Laura rewelacja! ;) gratuluję! ja zjadłam jeszcze ze 3 kiszone ogórki i marchew ;] na dziś starczy, na razie jest ok, oby tak dalej !!!

właśmie kupiłam sobie serki wiejskie lekkie :) uwielbiam je, mniammm... ;) będzie jutro na śniadanie, to już albo dopiero 3 dzień, jeszcze dłuuuuuga droga przede mną! Ale, wytrwam! :)

Amelia super Ci idzie :) a serew wiejski i ogoreczki kiszone takie z beczki to bym zjadla a tu w UK nie ma :( chyba, ze polskim sklepie a ja mam za daleko 😡 ja wlasnie zjadlam jajecznice z malutkiego jajk i 3/4 kromki chleba niskokalorycznego (49 kcal na kromke) - 1/4 kot mi ukradl - pomaga mi w diecie ;) wiec razem 130 :) :) :) ale jeszcze kolacj przede mna wiec dobije do 600-700 :(

no pieknie :( wczoraj jeszcze zjadlam pizze i wypijm piwo bo jak szalec to szalec razem 1080 😡 wiec dzisiaj na razie nic ale waga rano pokazala 54.2 :) pierwszy raz od 5-6 lat mniej niz 55 ale weekend nadchodzi wiec odbije sobie :( a Ty jak Amelka?

Luara rewelacja! gratuluję!!! ;) dziś zjadłam: *serek wiejski 150g lekki *kilka ogórków kiszonych *sporą porcję ;D kapusty młodej gotowanej z kostką warzywną :) na razie starczy, czuję sie bardzo dobrze :) zważę się najwcześniej po 2 tyg. diety, nie chcę się zniechęcać! ;)

ja sie waze w poniedzialki bo w weekend zawsze nadrabiam jedzenie :( ale dzisiaj pieknie zjadlas a do tego zdrowo wiec waga bedzie leciec na bank ja dzisiaj wieczorem pewnie pare piw wypije jak to w piatki (i soboty) ale do teraz na razie jabluszko male 38 ale zaraz cos zjem

Gość Ups...........................
Amelka, ten czwarty cel to nie jest chyba potrzebny. Ja mam 174 cm i przez wiele lat ważyłam 58-60 kg i tylko słyszałam że mam anoreksje że jestem za chuda że same kości itp. A tu często czytam że dziewczyny 170 cm i wyższe chcą ważyć 50-55kg.

napewno jak będzie ok zastopuję dietę i zacznę się poprostu zdrowo odżywiać ;) cieszę się że 4 dzień się kończy i idzie dobrze, wg. mnie najgorsze są pierwsze 2 tygodnie :( Jeżeli te 2 tyg. się uda to potem już pójdzie (mam nadzieję!) jej, jak bym chciała żeby się udało! ale, jestem nastawiona na cel i zdeterminowana :D

ups tak ja ja np. 170cm teraz 55 a chce 53-30 przy wadze 55 nosze rozmiar 38-40 a jak waze 53 to 38 wiec 38 chyba srednio anorektyczny wyglad :p zalezy to od budowy chyba bo mam kolezanki wazace 58 i nosza rozmiar 36 i wygladaja bardzo chudo

jasne, wszystko zależy od budowy :) ja już dziś nic później (po tym co napisałam) nie zjadłam ! ;) staram się sporo pić, wody, herbaty ze słodzikiem i codziennie wieczorem smaruję się kremami ujędrniającymi jej, musi się udać!

Amelka to swietnie Ci poszlo :) ja zjadlam kolacje - 1/3 piersi kurczaka z papryka zielona, czerwona cebulka, pieczarkami , sosem czosnkowym i 2 lyzkami dzikiego ryzu - 240 kalorii a zaraz wypije z 5 piw wiec dodatkowe 725 :( 😡 ale jest weekend wiec piwko mi wolno, dzisiaj i jutro a od jutra grzecznie :p

no tobie też nieźle poszło! ;) a, szalej sobie w weekendy, już masz świetną wagę ;] ja na razie zjadłam: *wase z serkiem light (trójkącik topiony) *serek wiejski lekki (niedługo zjem :P ) dziś wcześniej sobie wstałam bo, jest piękna pogoda, zaraz ruszam do roboty, odezwę się po południu trzymajcie się! ;]

Gość spoko ta dieta
JA JESTEM NA TAKIEJ JUZ OK 1.5 M-CA no i efekty są. Co prawda zgrzeszyłam kilka razy no ale cóż:( Do tej pory straciłam 7kg z 92 na 85. Jestem dumna z siebie ale mam pytanie czy macie jakieś fajne strony skąd bierzecie ilość kalorii. Chodzi mi o takie do wydrukowania. Pozdrawiam i zyczę powodzenia

właśnie pałaszuję warzywka na patelnię zrobiłam je sobie z dodatkiem 2 plasterków sera żółtego, zaszalałam ! ;] mniaaammm... jeszcze przede mną zupka GK i koniec nie mam niestety tabeli kcal, nie wiem :/ ale, ja zawsze na produktach spr. ile mają kcal. i tak sobie planuję ;D

jesteś \"ćwiczeniowym\" leniem :/ nie mogę się jakoś zmusić do ćwiczeń, dziś sobie trochę potańczyłam, porozciągałam się - to lubię najbardziej, ale to pewnie mało da! Po warzywkach zjadłam jeszcze ze 2 łyżki ryżu i na dzisiaj starczy, bo się zapchałam :) czyli zupki nie będzie. Jak jestem głodna, albo czuję się zmęczona itp. to piję herbatę ze słodzikiem, polecam lipton infusion porzeczka z dziką różą - pyszna i aromatyczna! ;] Ogólnie to wszystkie z tej serii herbatki smaki są pyszne ;] A, wy jakie macie sposoby na pozbycie się głodu?

amelka hej ja na glod pije wode albo...jem :p np miche fasolki szparagowej :) albo ogorka o wlasnie ide sobie ogorka zjesc :)

witam, witam ;) dziś zjadłam : śniadanko: *100g serka wiejskiego lekkiego z 50g ziemniaków ll śniadanko: *50g serka wiejskiego z łychą makaronu, trochę surowej kapusty pekińskiej właśnie gotuję sobie kapustę pekińską na rosołku :) mówię Wam pyszna i niskokaloryczna ;) pewnie sporą michę kapusty zjem na obiado-kolacje ;] jak tam Wam idzie?

hej amelka :) ja wlasnie zjadlam obiadek niedzielny angielski i sie najadlam jak prosiak - 76- kalorii i zaraz zjem ciacho czekoladowe :) a od jutra znowu mniej :(

no to Laura smacznego ;) ja też dziś poszalałam zdadłam sporą porcję kapusty pekińskiej z kalafiorem i 2,3 łyżkami makaronu nitki ;) ale, takie dobre i najdłam się jak niewiem :D no i trójkącik serka topionego light wszamałam to max na dziś :D chyba, więcej nawet bym nie wcisnęła!!! :)

ja mam ochote na rybke z frytkami wiec moze sobie zjem :) jesli tak to bedzie to ok 800 kalorii :( ale jakie dobre ;) ciacho czekoladowe bylo pycha:) potem instalowalam trampoline wiec troche kalorii spalilam a potem poskakalam wiec kolejne kalorie polecialy ale mi zrobilas smaka tym kalafiorkiem, chyba sobie zupe kalafiorow ugotuje :)

hehe ;) kalafior był pyszny ;] dziś zjadłam: śniadanie: *200ml zupki Gk ll śniadanie: 150g serka wiejskiego lekkiego obiad: 2 łyżki makaronu nitki 100g serka wiejskiego 2 pomidory podwieczorek: grzeszek -> cukierek ;/ to na tyle ;] Jak tam u Ciebie Laura?

ha! właśnie uświadomiłam sobie, że to już tydzień :) ale, podobne przez pierwsze 2 tyg. jest najtrudniej - zobaczymy. Wogóle nie jestewm głodna bo, sporo dziś zjadłam, jest ok! jutro będzie wielki sprawdzian dla mnie, urodziny mojej przyjaciółki Maryśki :P (oczko!) wiem, że bez kawałka tortu mnie nie wypuści dlatego zjem tylko śniadanie ;) trzymajcie za mnie kciuki!

trzymam kciuki ;) ja dzisiaj: zupa kalafiorowa - 70 jablko-30 1/2 piersi z kurczaka z pieczarkami w czosnku i kolorowym pieprzu surowka z kapusty kiszonej i marchewki 280 5 frytek ;) razem 3 marchewki male - 20 ciacho czekoladowe tradycyjnie, 200 razem 600 je je je :) :D :) :D

u mnie dziś istne szaleństwo... :( no ale, przyjaciółki urodziny, był kawałeczek pysznego tortu, merci, trochę ziemniaków, jabłko, sałatka, trochę szampana ale, od jutra ograniczenie znów! jakoś będzie