Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alek123456

Rozstanie co zrobić

Polecane posty

Gość Alek123456

Od połtora roku kocham się na zabój w jednej kobiecie nie ma chwili abym o niej myślał znaczy dla mnie wiele najwiecej za nią oddał bym życie.Niestety ona nie potrafi odwzajemnic uczucia ciagle się dołuje tym że nie umie tym że ona nie potrafi spróbować związku bez miłości mówi że boi się tego uczucia.Wczoraj w nocy napisała mi że zmienia nr tel adres że odchodzi z mojego życia bo niechce już tak mnie ranić normalnie płakałem cała noc znaczy ona dla mnie wiecej niż życie nie podniose nigdy się po jej stracie boje się życia do końca być samotnikiem bo w nic nie włoże tyle energi czułości jak w miłość do niej co robić dalej pomóżcie

Gość zbulwersowana mocno jestem
no i dobrze zrobila, co z oczu to z serca, w koncu ci przejdzie

Gość Grzesiek z Gdańska
Stary , normalka u dziewczyn. Ja tez kiedys zakochalem się w jednej, okazałem jej mnóstwo zainteresowania, ciepła i dobrego serca a ona i tak wybrała przystojniejszego kolesia który zaglądał do kieliszka i płakala przez niego mnóstwo razy, ale jak twierdziła wtedy KOCHAŁA GO . Potem zaliczyla z nim wpade i DOBRZE JEJ TAK BU HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHA

Gość Alek123456
Ja nie umiem niech i nie pogodze się z tym poprostu nie potrafie jestem na roztaju żyć mi się już nawet niechce

Gość Alek123456
Dodała jeszcze że chce być teraz sama że chce wszystko poukładać a co z nami za jakiś czas jesli pouklada nie wie ale niechce robić nadziei ajć nie umiem się pogodzić i dalej tak żyć :(