Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicak

Prezent na chrzciny

Polecane posty

Witam, od razu zaznaczam, że powieliłam ten temat - uznałam, że zakładka \"Dyskusja ogólna\" nie musi być najlepszym miejscem na ten temat :) A teraz do rzeczy: zostałam zaproszona przez moja siostrę cioteczną (utrzymujemy rzadkie lecz stałe kontakty) w charakterze goscia na chrzciny jej 7-miesięcznego syna i zupełnie się nie orientuję, co obecnie daje się w prezencie. Uroczystość ma miejsce w Warszawie (Konstancin), rodzice chłopca to ludzie bardzo dobrze sytuowani. Czy ktoraś z Was miała ostatno taką sytuację i podzieli się doświadczeniami? Pomyślałam o obligacjach Skarbu Państwa albo innym prezencie tego typu (jednostki funduszy , itp.) Pozdrawiam, Kicak.

Gość acomitammmmm
wpisz w "szukaj":-O wiesz ile tych tematow jest juz zalozonych... w ciagu dwoch dni nie wymyslili zadnych nowych preentow:)

Poszukalam, ale tam wszyscy pisza o pieniadzach i zabawkach (czyli o tym, co to dziecko lub jego rodzice mają). Myślałam raczej o czymś dla dziecka, ale nie o kolejnej zabawce - dlatego wspomniałam o obligacjach. Mimo wszystko dziękuję.