Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhjmkji

OBRAZIL SIE NA MNIE !!! JEMU WOLNO,A MNIE NIE?

Polecane posty

Gość fhhjmkji

Moj facet sie na mnie obrazil!Chodzi o to,ze on sobie lubi zartowac z moich piersi.Mam male,bo tylko 70A,a on lubi duze.Tzn.tak mi sie wydaje,bo zawsze na filmach ,gdzie sa cycate laski,to on mowi,,Jaaa,ale cycki mm'',a jak ja sie wkurzam,to on sie zaczyna smiac i mowi,ze zartowal,ze podobaja mu sie moje,,wielkie cycki''(dokladnie tak mowi).No to wczoraj juz nie wytrzymylam i gdy znow zaczal tak zartowac ,to ja mu powiedzialam,,Wiesz,Ty az takiego duzego kutasa nie masz,wiec uwazaj,bo tez zaczne Ci gadac'',po czym powiedzialam,,Wiesz kochanie,teraz tez mozna operacyjnie powiekszac swoje przyrodzenia''.Jak zobaczylam ,ze sie wkurzyl,to powiedzialam,,Oj zartuje Kochanie,chcialam,zebys zobaczyl jak to jest ,gdy sie tak zartuje''.Ale on sie pogniewal :/ Nie odzywa sie do mnie od tamtej chwli !Co robic?

Gość dfzdgd
hahahaah ;D dobreee . po ile macie lat;>

Wysłać mu linka do kliniki która oferuje taką usługę, i powiedzieć że zasponsorujesz w ramach przeprosin :)

Gość fhhjmkji
Hehehe,wiem ,ze to smieszne ;p Oboje mamy po 21 lat.Mnie do tej pory takie zarty wcale nie smieszyly,wrecz bylo mi przykro.Ale postanowilam,ze sama tak zazartuje,zeby zobaczyl jak to jest.No i sie obrazil ;/

Gość jak jest inteligentny
to zrozumie... Bo w mezczyznac niewiele jest empatii dopoki na wlasnej skorze nie poczuja jak to jest ;)

śmieszne:P moim zdaniem nic złego nie zrobiłas, nie przejmuj sie tym.Przełknie to i po problemie🖐️ i moze zarty na temat Twoich piersi tez sie skoncza:P

Gość fhhjmkji
No wlasnie mam nadzieje,ze te zarty na temat moich piersi sie skoncza,dlatego postanowilam,ze zaczne na jego temat zartowac,to moze wtedy on przestanie, bo zrozumie i po prostu bedzie obawial sie kolejnego mojego zartu,hehe.

Gość to sem ja
a ja mysle, że problem jest poważniejszy. To jakiś egoista, i ja na Twoim miejscu autorko poważnie zastanowiła się nad sensem takiego związku, gdzie on niby w żartach ale jednak krytykuje twoje ciało jednocześnie nie mając sobie nic do zarzucenia

Gość fhhjmkji
No wlasnie ja mu to powiedzialam,ze ma mnie nie krytykowac,ze jak mu sie nie podobam,to nara.A on na to ,ze strasznie mu sie podobam,ze on tak zartuje,bo wie ,ze mam kompleks i sie fajnie denerwuje i ze przeprasza i ze juz nie bedzie,ale bardzo czesto to powtarza i mowi,ze mam sie tez z tego smiac;/

Gość lalla
bardzo dobrze zrobilas ! niech sam zobaczy jak to jest w taki sposob zartowac :P mysle, ze odezwie sie do ciebie pierwszy, w koncu to nie powod zeby sie smiertelnie obrazic ;) no chyba, ze jest wrednym egoista, jak juz to ktos wyzej zauwazyl, wtedy sprawa jest powazniejsza...

Gość olga0765
to teraz mu napisz: widzisz? teraz moze zrozumiesz jak ja sie czuje. i czekaj na odp

Gość Kalin_a_
Oj, dziewczyno, mysle, ze bardzo przegielas. Zartow z meskiego kutasa, do tego zlosliwych, zaden facet tak latwo nie przelknie. Mysle, ze wybralas zla droge. Obym sie mylila... A co do twoich piersi. I co z tego, ze lubi ogladac duze? Niech sobie oglada, a przeciez jest z toba, chociaz masz male, wiec jakie lubi bardziej? Wystarczy troche pomyslec. Mysle, ze masz kompleksy na punkcie swoich malych piersi i jestes przewrazliwiona. I nie masz do siebie dystansu. Radzilabym to zweryfikowac, bo inaczej cale zycie bedziesz sie tym martwic i niewinne zarty trsltowac jako atak na siebie i dowod lekcewazenia.

Gość lalaalalala
ja tylko napisze ze twoj facet to prostak!!jak mozna przy swojej dziewczynie napalac sie na cycki innej???ja tez mam maly biust ale dzieki mojemu facetowi uwielbiam swoje cialo a co najwazniejsze wiem ze moje piersi sa dla niego najpiekniejsze na swiecie!!nigdy nie zachowal sie tak jak twoj facet!!co tu duzo pisac facetow dzieli sie na tych z klasa i tych bez---na moj gust rzuuciilabym takiego w cholere!!najlepsze jest to ze ostatnio gadalam z nim na temat piersi i powiedzialam ze ciesze sie ze nie jest chamem ze slona w butach, ktory napala sie na laske tylko i wylacznie dlatego ze ma duzy biust i nie waznym jest ze figure i twarz ma srednio--duze cyce dla takiego to podstawa!!masakra!!

Gość cxvcx
Przekomarzenie sie jest fajnie, o ile obie osoby maja dystans do siebie.

Gość fhhjmkji
Denerwuje mnie to,ze tak sobie zartuje i robi mi sie przykro kiedy sie napala na cycki panny z tv;/ tak jakby dawal mi do zrozumienia,ze ona jest lepsza ode mnie.Albo cos takiego .Wczoraj ogladamy film i panna latala w staniku ,a moj facet taki tekst,,No dalej sciagaj stanik,pokaz jakie masz cycki'' ;/