Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewelacyjny Tadek

Koszmitka - NAJWIEKSZY PIES OGRODNIKA

Polecane posty

Gość rewelacyjny Tadek

babie sie odwidziało i zobaczyła ze jej facet jes szczesliwy z inna wiec załozyła topik z prosba o rady w odzyskaniu faceta :O Zal mi jej :O ze jest taka wredna sucza :O

Gość tez jestem tego zdania
czytałam ten topik fakt marna koza z niej :O

Aż tak Cię to boli? Ojoj, Tadka ktoś oszukał? Serduszko zranił? Ojojoj. Panna zostawiła dla innego? :* Nie płakuniaj.

O, przyszła ta co nie chce tabsów stosować, a mnie uważa za dziwkę:D:D:D Ile ja się o sobie tutaj dowiem. Jesteście lepsi niż psychoanalitycy:D

to chyba tobie ktos na odcisk nadepnal, koszmitka. swoim jadem tez mozna sie zatruc.

Gość koszmitka mozna
tez zatruc i zarazic sie sukowatoscia która reprezentujesz

:D ja nigdy nie powiedziałam że mam Cię za dziwkę - sama sobie naubliżałas - za to Ty powiedziałaś że jestem nienormalna - zupełnie bez powodu :P

Nikt mi na nic nie nadepnął:D Po prostu dziś jestem w skowronkach cała a ludzie próbują mnie cisnąć.. No to biorę odwet, proste.;D

i po co ci ten odwet? jakbys naprawde byla szczesliwa, nawet bys nie zauwazala zloscliwosci innych.

Krytykowałam tylko kobiety które wierzą w stosunek przerywany i prezerwatywę, a kiedy chłopak mówi coś o hormonalnej uważają to za jakiś nietakt i okaz braku.. miłości. z jego strony. Żenujące dla mnie więc to skrytykowałam. Skrytykowałam grupę ludzi, nie Ciebie konkretnie.

Zauważam, ale mnie to nie rusza. Chce sobie zabić czas więc tu siedzę i piszę jakieś bzdety... Możemy sobie podyskutować jak Wam się podoba, ja mam czas:D

Konstruktywna krytyka to jedno - a mówienie że coś jest nienormalne bo inne od tego co Ty myślisz to już zupełnie co innego :)

No bo używanie w związku gumek i przerywanego stosunku jest nienormalne, no halo:D Kto o zdrowych zmysłach na coś takiego się pisze..:D

Tadek rewelacyjny to nie jest i wie co to jest pies ogrodnika. A więc ci mówię, sam nie weźmie, innemu nie da. A z Koszmitką jest , chyba inaczej.

Ja se sama wzięłam i drugiej nie dałam. :) Znaczy narazie jestem w fazie brania:D

Gość dobrzeeeeeeee
dobrze bierz co twoje :D jebane kochanki odbijają a potem maja pretensję jak ktoś im robi to samo.macie za swoje jebane "pocieszycielki"

Pies ogrodnika to jeszcze akurat milutkie określenie. Od wczoraj dowiedziałam się, że jestem desperatką, szmatą, dziwką, grubasem, pasztetem. Itd:D