Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobella 19

wstydze sie zaprosić do siebie chłopaka.......

Polecane posty

Gość jogobella 19

chłopak ktory mi sie podoba czesto pozycza ode mnie ksiazki itd. a ja za kazdym razem wymyslam jakas idiotyczna wymowke,byle tylko nie wpuscic go do swojego domu.nie mieszkam znowu tak najgorzej,plesni czy wilgoci nie mam,ale meble sa stare,na podłodze wykładzina zamiast paneli,w przedpokoju stoi piec....No wstydze sie go wpuscic po prostu:(dzisiaj ma oddac mi notatki.I co mam zrobic,zaprosic go czy znowu udawac ze "cos mi wypadło wiec spotkamy sie na miescie".Co robić????

Gość tak właśnie
zapros!!!! bele byo czysto moze byc skromnie ale czysto

Gość fggffgf
Jak można się wstydzić własnego domu? Przecież to zapewne dom Twoich rodzicow, a nie Twoj. Poza tym każdy mieszka tak jak go stać, nie muszą być luksusy ważne żeby było czysto. Ja bym się nawet chwili nie zastanawiała

Gość zaprosz go go
jak sie zachowa nie tak i nie bedzie mu sie podoba, to nie jest warty dluzszej znajomosci.... tak czy siak w koncu musialby do ciebie wpasc

Gość Kamilllaaaa
Oczywiscie ze go zapros!!! O wartosci czlowieka nie swiadcza meble, ani dywany, ani porcelana... Badz soba, a bedzie ok:)

Gość jbeoqu
kiedys tez tak mialam -w koncu zaprosilam i co..........dzis to moj maz

Gość Anika22
zgadzam się z przedmówczynią, że najważniejsze by było czysto.Z drugiej str.Cie rozumiem, też miałam ten problem, dlatego zapraszałam do domu tylko tych chłopaków z kt.byłam i nie tak od razu.Dzis ma mnie odwiedzić znajoma, sama mieszka w świetnym domu, więc też pewnie będę czuła się troche skrępowana.

Gość jogobella 19
mieszkam sama moi rodzice maja dom w Anglii i tam jest ładnie a tutaj nie kupuja nic do domu bo tylko ja mieszkam a i tak niedługo sie wyprowadze na studia.

Gość kijowo
a po co masz sie wyprowadzac na studia jak masz chate wolna? zyc nie umierac, zlap jakas robote na weekend i sama kup nowe meble.

Też tak kiedyś miałam... Nie mogłam się przełamać, a kiedy w końcu to zrobiłam, mój chłopak stwierdził że mam bardzo przytulny pokój i uwielbiał do mnie przychodzić.

Gość jogobella 19
kiedys miałam chłopaka z innego miasta był bogaty zył sobie sobie w luksusach i w koncu zaprosiłam go do siebie no i widac przeszkadzało mu to skoro zerwał.....stad moje obawy.

Gość jogobella 19
musze sie wyprowadzic bo mieszkam tam gdzie diabeł mówi dobranoc czyli w zadupiu:)

Gość Anika22
zastanów się jaki jest ten od książek, możesz przewidzieć czy zacznie kręcic nosem..jeśli chcesz by znajomość się rozwinęła to zaryzykuj:) a jesliCi na niem nie zależy to daj sobie spokuj z zapraszaniem, szkoda stresu

Gość Anika22
co za ort.. wiem spokój nie spokuj..w każdym bądz razie napisz koniecznie czy go zaprosiłaś i jak to wypadło. może mu zależy skoro Cię tak nachodzi:))

Gość jogobella 19
Chyba Was posłucham i zaprosze dzisiaj:)

Gość Anika22
brawo:) odezwij się koniecznie po:)

Gość zaproś
jak będzie czysto, to to uszanuje, niektórzy mają zapuszczone luksusy i to dopiero jest porażka

Gość Carolineeeee
ja bym nie zaprosiła

Gość mam pytankoo2
zaciągnij go do łóżka nie zauważy nawet mieszkania.

Gość tjhnhn
zapros wkoncu on lubi cie taka jaka jestes