Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly was here

Jak ubieracie się do pracy?

Polecane posty

Gość lilly was here

czy chcarkter waszej pracy wymaga nienagannej prezencji? Czy przykładacie uwagę do strojów, dodatków? Ważniejszy jest wygląd czy wygoda? No i gdzie pracujecie:)

Gość gość
Pracuje w firmie, w której nie obowiązuje dress code , ale estetyczny wygląd jest jak najbardziej wskazany. Łączę estetykę z wygodą :)

Gość gość
U nas jest business dress code, jest to moja zmora, zwłaszcza latem, bo o sandałach mogę pomarzyć. Cały rok w zakrytym obuwiu na obcasie latam :P Na szczęście znalazłam model butów, które są bardzo, bardzo wygodne i do wielu stylizacji mi pasują: http://www.eccoshop.pl/damskie/buty/polbuty-damskie-shape-75-sleek/26900304001/Product.aspx. W ogóle buty ecco dają radę, jeśli chodzi o komfort i wygodę w sytuacji, gdy trzeba być na obcasie kilka godzin dziennie.

Gość Iniak
Ja pracując cenię sobie przede wszystkim wygodę, dlatego najczęściej stawiam na czarne, dopasowane sponie. Takie modele znajdziesz na http://www.cozacena.pl/spodnie-damskie Mają naprawdę sporo również innych ciuchów i to w niskich cenach, dzięki porównaniu ofert na CoZaCena

Nie można wybierać pomiędzy wygodą a wyglądem. Musisz wybrać taki zestaw w którym wyglądać będziesz pięknie a jednocześnie czuć wygodę :) Jeśli szukasz stylizacji zapraszamy do nas :) www.lagres.pl

U mnie w pracy trzeba dobrze wyglądać. Siła rzeczy przykładam wagę do dodatków, bo czasami robią robotę. Na szczęście nie ma aż tak surowego bussines dress Code, ale trzeba sie pilnować aby nie przesadzić w druga stronę.