Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

elektroniczny papieros - za i przeciw

Polecane posty

Gość eeeeeeeeee333
jaka kurwa stopka:D Świtny sposób na naukę:D

a ja rzuciłam normalnie :( żebym wiedziala że takie cudenka istnieją .. :D

Gość jfcvjgcjv
ejjj super!!!!! chętnie bym sobie to kupiła bo chciałabym już nie palić fajek. palę od 15 lat i jestem uzależniona trzymania papierosa i dymu, a taki sztuczny fajek spełniłby moje ciągoty do palenia:) fajne:)

Gość wqevfv
ludzie, dajcie spokoj WYSTARCZY CHCIEC nie musicie nabijac kasy wielkim korporacjom farmaceutycznym, wiecie jakie to juz sa bogate firmy?

Gość wqevfv
i to za TAKA KASĘ o ja nie moge sorry firmy farmac. na tym nie zarobia ale producent mial dobry pomysl ale tak ludzi naciagac, ze tez im nie wstyd a do palaczy - po 13 latach palenia rzucilam z dnia na dzien bo podjelam decyzje i jestem konsekwentna ot co, tak sie rzuca palenie

Gość stylowka
Odnawiając wątek, znalazłam przez przypadek na wasserman.pl, e -papieros. bardzo mnie zaintrygowało to urządzeni i uważam, że oprócz tego że jest to pomysłowy gadżet to jest to dobra alternatywna metoda rzucenia palenia. Wiadomo, że ważne jest to by odtruć organizm i oszukać świadomość. Ja jestem jak najbardziej za, zwłaszcza, że cenowo w sklepie internetowym przy innych specyfikach wypada całkiem atrakcyjnie.

Nie dziala !!! Palilam tyle samo.Od 3 tygodni nie pale .Bylam u lekarza i dostalam tabletki .Bierze sie je 3 miesiace.efekt jest znakomity po tygodniu przestalam palic.

103 dzień bez analogowego papierosa. Zaoszczędzona kupa kasy i zdrowia. Jak dla mnie to był strzał w ddziesiatkę :)

Nie pierdzielcie że szkodzą czy że baterie mogą wybuchnąć. Cóż to znów za głupie pomysły?!!? Pewnie koncerny tytoniowe wymyślają takie głupie plotki czy rzekome "badania" bo boją się że im sprzedaż papierosów spadnie! Dla tych którzy chcą rzucić palenie z e-papierosem polecam artykuł z tipów http://goo.gl/V69hy Ja używałam e-papierosa przez rok a największą wadą było to, że nie można było się mocno zaciągać ani palić jeden baszek za drugim - między pociągnięciami trzeba było robić przerwę i nie ciągnąć za dużo na raz bo bateria siadała.

Gość Jabardzo
Dostałam od przedstawiciela takiego e-papierosa. Powiem szczerze, nie podoba mi się. Dziwnie się trzymało go w ustach (potrzymajcie sobie długopis w ustach), dusił mnie też ten dym. Po 3 dniach wyrzuciłam. Ogólnie nie polecam.