Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredotka07

Jakie jest prawdopodobieństwo.?

Polecane posty

Witam ;** Postanowiłam tutaj napisać coś co nie daje mi spokoju. Otóż 2 marca miałam okres. Mój okres trwał 6-7 dni. Natomiast od 13 marca do 20 marca miałam dni płodne. W piątek 13 marca oraz 14 marca i 15 marca współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. W sobotę moja temp wynosiła 37.0 , a w niedziele 37.1. Prowadzę swój cykl, mierzę temperaturę waginalnie. No i w dni płodne z nim współżyłam. Natomiast we wtorek 17 marca miałam ból podbrzusza. Był on nad ranem, potem miałam w środę 18 marca i w piątek 20 marca oraz wczoraj lekkie bóle podbrzusze no i czasami w tych dniach były także tak jakby kłócia w jajnikach. Dzisiaj (22.03.2009r.) moja temp. wynosiła 37.2. A okres powinnam dostać 28 marca. W grudniu 2008 roku byłam u ginekologa, bo chciałam wypróbować tabletki antykoncepcyjne. Na początku stycznia zaczęłam je brać. Kiedy byłam przy trzecim opakowaniu (nawet jeszcze w połowie nie byłam) to zrezygnowałam, ponieważ z wyjazdu na pare dni zapomniałam o opakowaniu i nie brałam przez ten czas tabletki. Tak więc zrezygnowałam z tabletek. Teraz tak jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.? Czy możliwe, że rodzi się we mnie nowe życie. Chciałam jeszcze powiedzieć, że zaobserwowałam u siebie to iż w okolicach intymnych mam zasinienie którego nigdy nie miałam do tego więcej śluzu, czasami jest on przezroczysty, a czasami biały. Z góry dziękuje za odpowiedzi i porady. Pozdrawiam serdecznie ;**

Gość joojjjj
według mnie jest duże prawdopodobieństwo zwłaszcza że po rzuceniu tabletek anty płodność wzrasta i większe są szanse na ciąże bliźniaczą - a z tego co opisujesz to szanse są spore - zrób test i daj znać