Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezówka

kupię księżniczkę

Polecane posty

kiepska autoreklama :-o gdyby prawda bylo, ze szukasz sukni, cena 1 600,00 jest zadowalajaca i nie powalajaca.

Gość hehehehe hehe
a nie widzisz ze autorka jest wyzsza niz ta suknia z allegro?

Gość bezówka
1. zależy mi na tym, żeby suknia była tak do 1500 zł 2. suknia z ogłoszenia jest sporo naderwana 3. Nie chcę tak daleko jechać po suknię, bo ostatecznie za transport, suknię i odświeżenie jej zapłacę ok 1900 zł, a nową mogę mieć za 2400. Poza tym sukina jest mocno uszkodzona i może byc za krótka.

Gość bezówka
I jeszcze jedno co jest dla mnie ważne to, to żeby suknia miała troszkę obniżony stan - żeby tiul zaczynała się już na bioderkach a nie w samym pasie.

Gość groszeczek
ladniejsza ta ostatnia ta pierwsza to taka sobie dziewczyna taka sliczna jak laleczka a taki bllleee..maz fu!

Gość nie cierpie NIE KUMAM
wyjatkowo wredny typ!

Gość agata_bezóweczka
Będę miała "bezóweczkę" do sprzedania ale we wrześniu :) takie wymiary jak podałaś :)

Gość bezówka
ja potrzebuję właśnie na wrzesień.

Gość groszeczek
dziewczno idz do salonu do krawcowej i uszyje ci identyko,albo nawet ladnkiejsza suknie przeciez drogo ci za nia nie wezmie bo firmowa chyba nie jest i bardzo skaplikowana czyli duzo wszelakich materialow i koronek na nia nie pojdzie....

Gość groszeczek
a przepraszam jest..ale tu placisz za firme!spytaj w salonach za ile by mogli taka uszyc jak chcesz to podaj maila ja mialam szyta cos podobna tylko z dwoma falbanami na wzor jakiejs tam sukni tez firmowej ale juz nie pamietam jakiej suknie mialam o polowe tansza no moze ponad polowe:) suknie mialam na drugi dzien wesela,ale byla cudna:)i nie przeplacalam..