Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkarolajna

toksyczny związek , pomóżcie mi się wyrwać ...

Polecane posty

Gość kkkkkkkarolajna

poszłam z nim na impreze , od razu nastawiłam się że będzie zle , powiedział mi że jutro mnie z pakuje bez względu na to czy wrócę z nim do domu czy pójdę z koleżankami do klubu ,więc stwierdziłam że w takim razie pójdę do koleżanek , on zaczął mnie szarpać i wyrwał mi telefon , jak dzwoniły moje koleżanki to je od suk wyzywał i szmat ,wróciłam do niego domu moze tylko dlatego że mi telefonu nie oddał albo że będzie coś więcej niż tylko szarpanie , potem sie kłocilsmy w domu zaczęłam się dusić trząść (nerwica?) i chciałam sie wyrzygać ale nie mogłam nie miałam juz na nic siły , to chore jest on i ja że z nim jestem ...

Gość Josió Wilkupnik
Za dużo chlejesz. Ps: Głupia prowo.

Gość aha i ach
Zwiazku to ja tu nie widzę. Toksyka faceta owszem.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrum
mieszkam z nim to nie takie proste jak się wydaje...

Gość to się wyprowadz
wróc do mamy :-D

Gość Ppaulina
Nie jest proste sie wyprowadzic, ale proste jest dawac soba pomiatac? Zastanow sie nad soba, bo masz duuuzy problem.

ja zostawiłam faceta po kilku latach związku, tez nim mieszkałam, i myslałam ze bedzie ciezko, ale jak sie juz wyprowadziłam to naprawde mi ulżyło :)) tobie tez zrobi sie lepiej :))

ja zostawiłam faceta po kilku latach związku, tez nim mieszkałam, i myslałam ze bedzie ciezko, ale jak sie juz wyprowadziłam to naprawde mi ulżyło :)) tobie tez zrobi sie lepiej :))