Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc domowa

DO OSÓB,KTÓRE WYNAJMUJĄ KOGOŚ DO SPRZĄTANIA W DOMU

Polecane posty

Gość pomoc domowa

Chcialam sie zapytac ile płacicie takiej osobie, jak często przychodzi i jaki jest zakres jej obowiązkow ?? Potrzebuję wynająć kogoś takiego, kto przyjdzie posprzątac i ogarnąć mieszkanie, jednak nie mam pojęcia ile się za to płaci. Byłabym wdzięczna za informacje :)

Gość gajowa77
ja jestem osobą sprzątająćą i moja stawka to 20 żł za godzinę ,a co dom to inny zakres obowiązków od ogólnego sprzątania po zmianę pościeli

Gość jhhjh
To zależy w jakim mieście mieszkasz i jak duże masz mieszkanie/dom

Gość jhhjh
Gajowa, to teraz ja mam pytanie :D Jak często pracujesz?

Gość pomoc domowa
Mieszkanie jest male, w bloku, 3 pokoje. Zmiana poscieli nie. Chodzi po prostu o odkurzanie, umycie podłogi,wytarcie kurzy, umycie okien. To wszystko.

Gość gajowa77
mam zapełnoiny cały tydzień i jeszcze dzwonia do mnie osoby znajomi tych u których sprzątam ,ale nie mam gdzie ich już zmieścić jestem osobą bardzo dyskretną i nie obgaduje swoich pracodawców u innych i dlatego jestem doceniona

Gość gajowa77
do POMOC DOMOWA to myślę że jak mieszkanie nie jest zapuszczone to ok 3 godzin powinno wystarczyc ,chyba ,że wszystkie okna chcesz miec umyte od razu moi klienci wiedzą że doczyszczenie mieszkania to kwestia czasu nie wszystko da sie wykonac w ciągu 2 wizyt