Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowniki33

Chciałabym sprzedać...ale jest problem..

Polecane posty

Gość Słowniki33

Witam! Może ktoś mi pomoże! Dostałam w prezencie dwa słowniki (pol-ang i ang-pol), wyd Oxford (pwn), W-wa 2008, wielkie, w twardej oprawie. Na allegro nowe kosztyją ok 288zł. Moje są właściwie nowe, z płytami CD, raz tylko jednego używałam przez 5 min dosłownie. Stwierdziłam jednak, że nie potrzebuję takich kolosów - tylko utrudniają mi życie. Chciałabym je sprzxedać za ok 260zł, ew 250. Rzecz w tym, ze osoba, od ktorej je dostalam znamoj nick na allegro i nie moge ich wystawic ze swojego konta, podobnie nie moge poprosic nikogo ze znajomych, bo mieszkam w nieduzym miescie i miejscowosc mnie zdradzi (ta osoba od poczatku podejrzewala, ze to nietrafiony prezent;) )...nie wiem wiec jak to zrobić...ma ktoś pomysł? moze gdzies indziej je wystawić? Ale gdzie? Z góry dziekuje za rady P.S. czy w ogóle jest szansa je sprzedac za moja cene? Nie sa z ksiegarni, ale sa zupelnie nowe, wygladaja jak z ksiegarni...

Gość Słowniki33

Gość Słowniki33
Kate chyba juz raczej ebay, bo kazde nowe konto beedzie na moja miejscowosc...ta osoba sie kapnie:(

Gość ta z grzywką fajna
świstak- tam załuż konto. polski ebay też może być. poszukaj stron uczelni z pobliskich miast, tam też daj ogłoszenie, może masz znajomych studiujących niech przykleją ogłoszenia na uczelni. pokombinuj. internet daje duże możliwości.

Gość ta z grzywką fajna
załóż nei załuż sory:)

Gość miejscowosci nie musisz wpisyw
miejscowosci nie musisz wpisywac ..czesto jest lokalizajacja POLSKA

Jak masz rację i musisz poprawic to nie przepraszaj;) Konto moze byc na jakas kuzynke z innego miasta.