Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mati21

jak otworzyc salon fryzjerski

Polecane posty

witam i prosze o informacje o tym co musze zrobic aby otwirzyc własny salon fryzjerski tzn . jak napisac biznes plan ,jakie dokumenty potrzebne są . jestem obecnie w trakcie robienia kursu fryzjerskiego i prosze o informacje dziewczyn które mogły by mi cos doradzic a moze ktoras z was ma salon w londynie ,jak mozna tam otworzyc salon?

Gość wysadź się w powietrze
sprobuj kluczem, ewentualnie łomem

Gość baleyage
wiatm jestem fryzjerem od 25 lat. śmieszą mnie ludzi ektórzy po kursach fryzjerskich chcą otwierac salony, i uważają sie za wielkich stylistów. do prowadzenia salonu potrzebne jest doświadczenie , ktore je zebrałem po 25 latach paracy, i 6 latach nauki < zawódówka, technikum uzupełniające> czego was na tych kurasach naucza? głowy nie potraficie nawet umyc.... pracując juz tyle lat nie uwazam sie za styliste< bo śmieszy mnie to nazewnictwo, własnie takich ludzi po jakis kursach> ciagle zbieram doświadczenie, uczę sie cały czas. jestem dobrym fryzjerem , bo świadczy o tym liczna rzesza moich klientów, i fakt ze salon istnieje 20 lat na rynku. w moim mieście takie salony, gdzie otwiera je ktoś taki jak TY, bez wiedzy, doświadczenie, bardzo szybko sie zamykają.. pozdrawiam

Gość ktos w jakiś tam łóś
jeszce mowa tu o salonie w Londynie.... a to dobre;) a co stylistk a gwiazd chcesz zostac?;) z takim doswiadczeniem podejrzewam nawet do mycia głów, tudzież przygotowywania stanowiska pracy by Cię nie dopouścili

wow nie wiedziałam ze bedzie tak pesymistycznie no ale coz , chciałam dodac ze miałam praktyke w salonie w londynie i to nie tylko myjac głowy i widziałam tam na prawde bardzo zdolnycz fryzerów i nawet moi obecni instruktozy tak nie potrafią strzyc jak ci z londynu a jerzeli chodzi o salon w londynie to liczy sie kasza i masz salon.Pozdrawiam

Zwróć też uwagę na marketing! Skuteczny marketing to podstawa sukcesu! Lepsze kontakty z klientami, skuteczniesze i sprawniejsze kierowanie firmą - to wszystko zapewnia system CRM! tutaj więcej informacji: www.kamflex.pl/blog/45#crm-dla-salonu-fryzjerskiego

Gość gość

Na pewno musicie zakupić niezbędne wyposażenie do waszego salonu fryzjerskiego. Dlatego polecam wam zajrzeć na stronę http://nova-hurt.pl/ Jest to świetna hurtownia fryzjerska, która posiada bardzo dobre ceny.

Salon otwierasz jak każdą działalność, biznes plan, kapitał, złóż odpowiednie papiery i wio 🙂 Na pewno do takiego salonu będziesz potrzebowała odpowiednich kosmetyków itp. Więc mogę ci doradzić hurtownię http://nova-hurt.pl/ dobra i sprawdzona. Moja siostra korzysta z ich usług a jestem jej stałą klientką. Mają duży wybór profesjonalnych produktów w atrakcyjnych cenach.  Na przykład farby do koloryzacji Z.ONE CONCEPT są magiczne! Kolor wychodzi z nich przepiękny i utrzymuje swoją intensywność przez wiele tygodni, nie niszczą włosów. Także sprawdź koniecznie ich ofertę 🙂