Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam.....

KTOŚ CHCE PRZESŁAC PSA Z UK-CZY TO OSZUST?????

Polecane posty

Znalazłam ogloszenie, że ktoś chce sprzedać psa, ktory jest w londynie i musze podac swoje dane, gdzie mieszkam i jakas firma żeglarska sodtarczy mi go, wczesniej musze zaplacic. Koszt to tylko 200zł Osoba ta odpisuje mi po angielsku, wczesniej odpisywala lamana polszczyzna, a poczte ma na o2.pl hmmm... zastanawiam sie, czy to nie oszust, ale z drugiej strony, kto narażałby sie na posadzenie o oszustwo i wyłudzenie pieniędzy dla marnych 200zł??????????????? CO O TYM MYŚLICIE??????

Gość jfcvjgcjv
ale jakto??? chcesz kupić psa z UK? specjalnie szukałaś takich ogłoszeń czy dostałaś maila z taką propozycją?

chcę kupić psa i szukałam różnych ogłoszeń. znalazłam takie ogłoszenie na polskiej stronie i napisałam na maila

to na bank oszust!! do mnie kiedyś jacys tez pisali to bedzie tak ze ty przeslesz im kase a oni ci gówno wyślą ja tam bym w to nie wierzyła a poza tym ja bym zwierzecia na taki stres nie narażała!!!!!!!!!!!!1

no właśnie to mnie najbardziej zastanawia, dlaczego w UK nie chce sprzedać tego psa, tylko chce go narazac na taki stres i taki kawał drogi wysyłać. Ale z drugiej strony, kto by sie narazał za 200zł???????????????? Przecież teraz po ip sie każdego oszusta znajdzie.

zie wiem, co mam o tym myśleć. Niby Anglik, a pisze łamana polszczyzna, ma e mail na o2.pl dziwne..

up

Gość marne 200 zł
? ludzie dla mniejszej kasy popełniają oszustwa a 200 zł to już jakas kasa jest . Wycofaj się !

Gość pepea
skad ta pewnosc ze z anglii pisze , ogloszenie mozna dodac z kazdego zakadku swiata, a co do kasy wg ciebie marnej to jezeli znajdzie 10 takich osob jak ty to juz nie sa one marne. Dla mnie to naciaganie. Zreszta koszt przesylki takiego pieska wyjdzie go wiecej niz 200 zl takze raczej mu sie to nie opaca.

Gość pepea
zreszta z tego co sie orientuje to taki pies musi przejsc kwaranttanne ok pol roku no i sporo szczepionek musial by w niego zainwestowac i miec na niego ksiazeczke szczepien a w anglii to nie kosztuje tak malo, takze na 100 % to oszustwo