Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka do kwadratu

Gdzie Ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość porazka do kwadratu

Poznalam faceta, nawet całkiem całkiem i zonk... 30 lat bez samochodu... ma prawo jazdy, ale nie jeździ... czy ja nie zasluguje na normalnego faceta? dodam ze mam prawko i jeżdżę

Gość banznznznznznzza
to na pewno nie jest normalny facet....zdecydowanie...o boże..dziewczyno puknij się w beret ....to że nie ma samochodu to jeszcze nic nie znaczy

Gość Josió Wilkupnik
Denne są dzisiejsze prowokacje albo wyjątkowo debilne osoby zakładają głupie tematy.

porazko do kwadratu, zadam ci kilka pytan: - masz duze mieszkanie w nowoczesnym i chronionym budownictwie? - pracujesz w dobrze prosperujacej firmie? - twoje zarobki pozwalaja ci na realizacje kosztownych marzen? - stac cie na nowy samochod w wersji "exclusive"? - spedzasz co roku ferie i wakacje w modnych kurortach? nie? ojej, czy ja nie zasluguje na normalna kobiete? dodam, ze osiagnalem wszystko powyzej. (parafrazujac ciebie).

O matko następny taki sam topik :O Znowu jakaś nieszczęśnica... której system wartości jest... na miarę dzisiejszych czasów niestety :O Ja zdecydowanie jestem z kosmosu ... :D