Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaiaiaa

Oriflame !!!!

Polecane posty

Gość Kasiaiaiaa

Hej, właśnie zostałam konsultantką Oriflame ! Już złożyłam pierwsze zamówienie. I uzbierałam 164 punkty. Bardzo mi sie podoba. Kiedyś byłam w Avon ale zrezygnowałam. ponieważ było brak chętnych. A moje koleżanki nie chciały zamawiać z Avon. Według nich Avon zapełnia katalog byle czym. Zapraszam konsultantki Orfialme. Piszcie z czego wy jestescie zadowolone :D

Gość Z_Warszawy_Helena
No ja jestem w Oriflame i tez mi dobrze idzie ! Oriflame górą !!!

Gość Rodzinna522
oriflame- ja wstąpiłam do oriflame gdy urodziła mi sie córeczka. Myślałam ze sobie nie poradzę ale kosmetyki ORIFLAME są dobre i wszyscy je kupują. Znalazłam tam dla mojej córki fajne kosmetyki pielegnacyjne, znajde tam rówież coś dla mojego męża i dla mnie. NAJLEPSZE JEST TO ZE KOSMETYKI ORIFLAME SĄ NATURALNE NIE TO CO AVON .... POLECAM RÓWNIEŻ !

Gość RoZkoSzNaA
ORIFLAME !! FAJNE JEST JA OD CIOCI ZAMAWIAM !

Gość Assjaa
Ja również jestem konsultantką Oriflame. Zapraszam wszystkie chętne Panie na moją stronę wystarczy kliknąć i dołaczyć do nas moja strona to my.oriflame.pl/assja zapraszam serdecznie :) wiecej o Oriflame zamieszcze w mailu pozdrawiam

Kosmetyki Oriflame nie są naturalne, wystarczy przeczytać skład :o Kiedyś byłam konsultantką ale nikt nie zamawiał tego szajsu więc zrezygnowałam. Za tę cenę kupię 100 razy lepsze kosmetyki.

Gość polarisss
nie kupuje tego badziewia. Kosmetyki beznadziejne :( moze dla malolat dobre... 15lat temu zdarzalo mi sie kupowac jakies kremy czy balsamy tej firmy i bylam zadowolona.Po latach kupilam znow kilka kosmetykow (bratowa zostala konsultantka) i niestety bardzo sie rozczarowalam. Wiem,ze juz nic z Oriflame nie kupie, szkoda kasy.

Gość agusia_kwiatek ORIFLAME TORUŃ
WKROCZ DO ŚWIATA LUKSUSU! Korzystaj z programu witamy dla nowych Konsultantów i zdobywaj nagrody! Wyjątkowy kuferek na kosmetyki czeka na Ciebie! PROMOCYJNA OPŁATA WPISOWA 1zł. W etapach Programu Witamy otrzymasz bony 20zł i 30zł oraz kuferek oriflame możesz mieć za 19,90zł Kupujesz kosmetyki taniej 23% Twój zysk to 30% od każdego produktu Produkt do wyboru za 1zł o wartości 100zł w programie lojalnościowym (co trzeci katalog) Próbki po 0,50zł A oprócz tego: spotkania, szkolenia i kursy oczywiście w miłej atmosferze J Służę wszystkim pomocą Nie czekaj, skontaktuj się ze mną: Agata Kom 605 22 59 72 Mail agatamail@op.pl GG 5079706 www.my.oriflame.pl/agusia_kwiatek

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 wstąpienie do klubu- symboliczna 1zł http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=3304844 oferuję pomoc w pierwszych krokach...w klubie Oriflame

Jestem konsultantką Orfilame od roku i działam w Koszalinie. Świat Oriflame daje nam mnóstwo korzyści! -kosmetyki naturalne -nietestowane na zwierzętach -będąc konsultantką kupujesz produkty bez 30% marży -sama decydujesz ile wyniesie twój zarobek -darmowe szkolenia dotyczące pielęgnacji i makijażu -promocje dla konsultantów Wejście do klubu kosztuje nas 1zł lub 19zł co uzależnione jest od promocji w danym okresie. Dla nowych konsultantów są specjalne Programy Witamy, które oferują nam zniżki na produkty bądź wspaniałe kosmetyki za free. Co 3 katalogi Programy Lojalnościowe, które za nasze zaangażowanie oferują nam ekskluzywne zestawy kosmetyków. Nie zwlekaj, napisz do mnie! e-mail: p.skoczyk@wp.pl GG: 5394588

Mam na imię Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. Myślę, że znasz tę firmę i podejrzewam, że tak jak mi kiedyś, kojarzy Ci się tylko z kosmetykami i pracą dla młodych dziewczyn biegających z katalogiem jako konsultantki. Chciałam pokazać Ci pracę w Oriflame z innej strony, mało dostępnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umożliwia w 70% pracę w zaciszu własnego domu. Zapraszam Cię na naszą stronę, gdzie możesz pobrać bezpłatnie multimedialne poradniki, które przybliżą Ci możliwości Oriflame oraz odkryją projekt, który został stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Mam na imię Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. Myślę, że znasz tę firmę i podejrzewam, że tak jak mi kiedyś, kojarzy Ci się tylko z kosmetykami i pracą dla młodych dziewczyn biegających z katalogiem jako konsultantki. Chciałam pokazać Ci pracę w Oriflame z innej strony, mało dostępnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umożliwia w 70% pracę w zaciszu własnego domu. Zapraszam Cię na naszą stronę, gdzie możesz pobrać bezpłatnie multimedialne poradniki, które przybliżą Ci możliwości Oriflame oraz odkryją projekt, który został stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makijażu który odbędzie się w sobotę 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - osoby chętne do wzięcia udziału w pokazie proszę o wcześniejszy kontakt mailowy guldzia@wp.pl lub tel. 698 077 842 www.my.oriflame.pl/eveline

Gość kamilmaliszow
Witam bardzo serdecznie Na początek może się przedstawię):L) Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzeadaży AVON Moim zadaniem jest budowanie swojej grupy i tłumaczenie,wrprowadzanie i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości nowym osobą Mam ci do zaoferowania stanowisko konsultnatki\konsultanta avon Godziny pracy ustalasz sama i nikt ci nie narzuca kiedy masz rozdawać katalogi lub kiedy składać zamówienia Sama decydujesz co robisz Więc masz elastyczne godziny pracy Na avon nie potrzeba wiele czasu -katalogi rozdajesz jak kogoś spotkasz lub jak do kogoś idziesz w gościnę Ta praca jest wspaniałą rzeczą dla osób uczących się,bezrobotnych lub chcących dorobić sobie do pensji Twój zarobek wynosi 25-50% od kwoty zamóienia Tylko teraz możesz zamówić torbę o watrości 999zł jeżeli podpiszesz umowę i złożysz zamóienia Adlasiebie możesz kupować kosmetyki tańsze naweto80%!!!!!!!!!!!!!!Oczywiście wszystko jest całkowicie darmowe i wkażdejchwili możesz zrezygnować pROSZĘ O ODPOWIEDŹ Życzę miłego dniatel505293722email;kamilmaliszow@onet.pl

Gość kosmetyka z ORI
Zapraszam osoby z całej Polski do zostania konsultantka ORIFLAME i FM GROUP kontakt do mnie : GG:7677548 anikwo@wp.pl

Serdecznie zapraszam osoby z Poznania (i nie tylko) do zostania konsultantką Oriflame! Zamawiaj taniej kosmetyki dla siebie, rodziny znajomych lub sprzedawaj po cenach katalogowych i zarabiaj. Bycie konsultantką można traktować jako zajęcie dodatkowe lub stały zarobek. Jestem mamą 2 letniej dziewczynki, mam stałą pracę, a bycie konsultantką daje mi możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy. Poza tym mam możliwość rozwoju osobistego i dużo satysfakcji. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu, a w Oriflame wiele spraw można załatwić przez internet. Mój system pracy wygląda następująco: pokazuję katalog w pracy, znajomym i zbieram zamówienie, które składam przez Internet, a za kilka dni (najczęściej 2) kurier przywozi mi paczkę do domu. Proste i wygodne. Dodam, że nie ma określonej minimalnej kwoty zamówienia, ani przymusu zamawiania z każdego katalogu zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Na współpracę w Oriflame poświęcasz tyle czasu ile chcesz jesteś swoim własnym szefem, od Ciebie zależy ile zarobisz pieniędzy. Zapisz się już dziś i korzystaj z przywilejów jakie daje firma Oriflame! Stwórz własną grupę konsultantów zapisując kolejne osoby. Chętnie służę pomocą - odpowiem na wszystkie Twoje pytania i gwarantuję rzetelne prowadzenie na każdym etapie naszej współpracy. Serdecznie zapraszam!!! Aneta B. gg: 35532090 e-mail: neta1983@o2 🌼Aneta🌼 27 lat🌼 😍 21.07.2009 godz.17.28 Majka 😍 Moje Słoneczko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e38e659894fb10.html

Gość lenka_s
Witam. Osoby z Warszawy (i nie tylko) chętne do współpracy z Oriflame serdecznie zapraszam:www.my.oriflame.pl/lenka_s , gg 5348816 lub lenka_s@tlen.pl z przyjemnością wytłumaczę wszystkie zasady i pomogę w realizacji atrakcyjnego programu "Witaj"

Witam:) Jestem liderem sprzedaży Avon i Ambasadorem firmy PASE:) Zostań konsultantką AVON; -otrzymujesz 25-40%zarobku -darmowe przesyłki do domu przy zamówieniu 150zł -dla siebie kosmetyki tańsze nawet o 80%taniej -szybki rozwój i awans Zostając konsultantką PAESE; -otrzymujesz stały 35%upust od każdego kosmetyku -zakup dla siebie kosmetyków w bardzo atrakcyjnych cenach -zakup katalogów w pakietach -bezpłatna dostawa kosmetyków do domu przy zamówieniu na 160zł--- -różnego rodzaju promocje i kosmetyki gratisowe -szybki rozwój i awansy..... Chcesz się czegoś więcej dowiedzieć na temat tych dwóch firm napisz lub zadzwoń; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl

Witam,jestem konsultantką Oriflame. Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby z okolic Gubina oraz całej Polski do kontaktu ze mną ania_a17@buziaczek.pl gg 39056252

Gość gość
Witam, jestem z okolic Rumii zapraszam do współpracy ze mną chętnych odsyłam na maila: patisonxd@gmail.com

Gość gośćEwelinaK
Ja też mam ochotę dołączyć jako konsultantka do Oriflame. Sporo o tej firmie czytałam, np. tu http://opinieomlm.pl/firma-mlm/oriflame/ . Chyba się zapiszę, bo sporo pozytywnych komentarzy już widziałam na temat tej firmy.

Gość Irena

Jeśli chcecie dołączyć do naprawdę fajnego zespołu w Oriflame polecam zapisanie się u Iwony Gierzkiewicz, która już od samego początku będzie dla Was wielkim wsparciem, które pozwoli Wam się szybko rozwinąć. Pamiętajcie, jak się uczyć to tylko od Najlepszych 🙂