Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papugaga

wierzycie w ten kataklizm w 2012 roku???

Polecane posty

Gość papugaga

troche sie wystraszylam, ze przeczytalam, ze Ziemia zmienia swoje pole magnetyczne, ze zwalnia i ze w 2012 roku nastapi przebiegunowanie, tj obrot o 180stopni a co za tym idzie kataklizm, ktory zniszczy zycie na naszej planecie. przeczytalam, ze wie to rzad kazdego kraju, ale nic nie mowia by nie siac masowej paniki... do tego jeszcze przepowiednie Majow i Egipcjan - tez mowia o 2012r. powiem szczerze, ze zrobilo mi sie nieswojo. slyszal ktos o tym? wierzycie???

Gość wezwijcie lekarza
niestety też o tym słyszałam i coraz częściej teraz o tym się mówi :-(

Gość aaaaFF
wierze :( ciezko wyobrazic mi sobie ze nagle to wszystko znika,nie ma nic.... caly czas o tym mysle

Gość chyba nie ma nikogo
kto by o tym nie slyszal :)

Wierze,czy nie wierze mam to gdzieś. Pozyjemy zobaczymy. Nawet jesli to moje ostatnie niecałe 4 lata to wole przeżyć je tak jak bym o niczym nie wiedziała niż myśleć ile mi jeszcze zostało.

Gość wezwijcie lekarza
dla pocieszenia - słyszałam że Polska nie ucierpi aż tak mocno

oby tylko w kwietniu nic nie było , żadnego tsunami na bałtyku bo jak co to i u mnie masakra będzie

Gość no ja wierze
Ale na szczescie wiem który kawałek ziemi ocaleje. Jest to tzw "Utopia" niedaleko mnie. Pojde tam z moja kaczą paczką i ocalejemy a potem stworzymy nowy świat wraz z mieszkańcami "utopii."

Gość markozzza
jakoś po cyklu rocznym nie widac by ziemia swój obrót zwalniała spowalniała. to jakiś kit chyba dla ciemniaków z wiejskiej głuszy

Gość wezwijcie lekarza
to się już zaczęło, na razie zorze polarne pod wpływem innego niż dotychczas pola magnetycznego przybierają niespotykane jak dotąd kolory....

Gość na marginssie
podobno to juz kiedys bylo i ten cykl sie powtarza, to tlumaczy calkowite wyginiecie wczesniejszych wysoko rozwinietych cywilizacji. fragment: "To jest doprawdy coś nadzwyczajnego. Kiedy to się dzieje, ogromne rozbłyski słoneczne sięgają biegunów Ziemi. I wtedy – bum ! Pole magnetyczne Ziemi również się odwraca i zaczyna ona krążyć w odwrotnym kierunku. Biegun północny staje się południowym i na odwrót ! Rozumiecie ? Ziemia rusza w przeciwnym kierunku, a bieguny się odwracają ! Po przeczytaniu tych zapisków ogarnął mnie strach. To jasne, że czeka nas światowa katastrofa o nieznanych rozmiarach. Niemal cała ludzkość zniknie z powierzchni Ziemi. Europa powróci do epoki lodowcowej i stanie się terenem niemożliwym do zamieszkania z powodu zaniknięcia ciepłego prądu - Golfsztrom. W Ameryce Północnej będzie jeszcze gorzej. W jednej chwili znajdzie się ona pod lodem bieguna południowego, tak jak to się stało z Atlantyda. Nieuchronność katastrofy nie budziła wątpliwości. W swojej książce The Path of the Pole profesor Charles Hapgood pisze: Znalazłem dowód na trzy rozmaite pozycje bieguna północnego w niedawnym okresie. Podczas ostatniego zlodowacenia Ameryki Północnej biegun wydawał się znajdować w Zatoce Hudsona, (...). Przesunął się na swoje obecne miejsce pośrodku Oceanu Arktycznego jakieś 12000 lat temu. "

Taaa, a papież bedzie uciekał z Rzymu do Polski,SWOJEGO OJCZYSTEGO KRAJU. Albo mi sie zdaje,albo on nie żyje... Bajki jakieś same...

ja wierzę, że chuj mnie strzeli od meczów pilki nożnej, bo nie znoszę, tego poyebanego sportu

Gość torabergerer
głupoty... kalendarz majów nie konczy sie w 2012 roku, a zmiana biegunów występuje często i nawet za naszego zycia już kilka razy miała miejsce :) oj głupie dzieci :) poza tym jakbyście w Boga wierzyli to byście wiedzieli kretyni, że NIKT nie wie kiedy będzie koniec świata

Gość na marginssie
bmblondyn - eeee tam, nie wierz. no bo chyba nie myslisz ze sie uwina ze stadionami???

Gość papugaga
poznacie albo blondyna albo bruneta . bedzie Was kochał albo nie. będzie bogaty albo biedny. itd...

Gość wezwijcie lekarza
czy ktoś tu wspominał o końcu świata?

Gość and we dont care about
torabergerer - daj linka do jakiegoa artukulu o tych przebiegunowaniach.

Gość torabergerer
nie wiem gdzie to jest na Onecie niedawno czytalem

Gość nic takiego nie bedzie
bo Otto III namieszal z kalendarzem i wyciał 299 lat. Takze jesli ten kataklizm bedzie, to za 302 lata dopiero.

Gość hutrenka
jak to wszystko rozdupcy to łba w krakowie będziemy szukać a dupy pod chickago....mówie wam czuje że się rozdupcy

Gość kasia 41
oby tylko nie bolalo, to moze tym wszystkim pierdolnąć, ale i tak wątpie, bo faktycznie terminu konca świata nikt nie zna.

Gość kojytrewmaa
wiecie co chyba jestem pierdolnięty w moi pokoju siedzą na środku i srają jakies dwie myszy zasrały mi juz cały dywan i nadal srają mam tego dosyć ide do psychiatry jutro

Gość ngella
ja wierze 🖐️

Gość kojytrewmaa
w to ze pierdolniety jestem??