Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydroxelii

w jakim wieku dziewczyna moze spac u chlopaka?

Polecane posty

Gość hydroxelii

zeby to nie wygladalo dziwnie, patologicznie, etc. i jesli chlopak dalej mieszka z rodzina

Gość w XXI

Gość poczekaj do roku 2012
:D

Gość jeżozwierzoo
w XX tym tez można

to chyba zalezy od tego jak dlugo sa ze soba no i od rodzicow...ja jestem w 3 letnim zwiazku, mam 22 lata, moj facet 25... on wiele razy spal u mnie w domu...ja u niego nigdy (nigdy kiedy byli jego rodzice:P)...jego rodzice zgodza sie a to, ale dopiero po slubie...

Gość gd23
a ile masz latek?bo jesli jestes dorosła to nie ma problemu:D

Gość hydroxelii
ha ha ha :P

Gość hydroxelii
ja mam 17, on 18. i ciagle mnei namawia, mowi, ze jego mama bez problemu sie zgodzi itd. chcialabym, ale byloby mi glupio :P

To chyba zależy od wieQ, stażu związQ i zapatrywania rodziców. Tzn, jeżeli związek jest poważny i żadne z was nie chce u "teściów" opinii sobie zepsuć.

Gość 18 lat

Ja mialam 16 lat jak sypiałam u swojego wtedy jeszcze chłopaka, ale nasi rodzice sie przyjaźnili więc nikomu to nie przeszkadzało:)

Gość 25 lat to odpowiedni wiek

Gość no a teraz zapierdalaj na
oazę, głupia pisdo

Gość nie tyle wiek jest wazny
co wyrazne!!! zaproszenie jego rodziny, bo to jej dom. No a jesli nie tylko spac, to w takim wieku,zeby mogla poniesc samodzielnie ew. konsekwencje.

ja moim partnerem czasem sypiamy u siebie nawzajem. ale akurat gdy śpimy w jednym łóżku to seksu nie ma, bo jesteśmy zmęczenie, bo przyjeżdżamy do mieszkania i jest już za późno i nikomu sie nie chce :P nic poza snem. Ja mam 19 on 21 lat. Spanie u siebie to nic nie znaczy. Możemy uprawiać seks nawet na spacerze w lesie, jeżeli będziemy mieli ochotę. A to czy można u siebie nocować zależy od wielu czynników. Rodzice, staż związku, wiek. Ja jak miałam 17 lat, to do koleżanek nie mogłam za bardzo na noc iść :P

Gość 17...
minimum

Gość no nie wiem.....
Moja dziewczyna też nie raz u mnie spała, najmłodsza w wieku 17 lat najstarsza 21. Ale mi też przed rodzicami było głupio więc nigdy o tym nie wiedzieli :P Mam taką szafę do której można wejść. więc już 2 razy z niej korzystała, aby się skryć (ona też się wstydziła) :P A rodzice maja pokój na innym piętze. ja sie zamykałem a jak ktoś szedł to przerywaliśmy lub coś w tym stylu. Nawet juz razem się kompaliśmy a później przemykaliśmy do pokoju.