Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

facet z ktorym jestem 2 miesiace w towarzystwie znajomych powiedzial, ze...

Polecane posty

Gość naiwniaczkaaaa
jakby mi faceta powiedzial ze jestem nienormalna tylko dlatego ze jetsem dziewica to bym mu po ryju nawalila i to tak ze zapamietalby do konca swoich dni! rzuc tego prostaka ..nie zasluguje na Ciebie niech sobie wezmie taka co miala w cipie wiecej chujow niz on makaronu zjadl przez cale swoje zycie takie pewnie mu sie podobaja!takie sa normalne! boze co sie dzieje z ludzmi

Gość dla niektorych
normalne jest stracic cnote w wieku 16 lat . Tu nie ma norm i nie norm , pomijając patologie . Do autorki --porozmawiaj z nim , a potem podejmij decyzje . Jest szansa, ze twoj partner zweryfikuje swoje poglady :)

"mu po ryju nawalila i to tak ze zapamietalby do konca swoich dni! rzuc tego prostaka ..nie zasluguje na Ciebie niech sobie wezmie taka co miala w cipie wiecej ch*jow niz...." Uwielbiam takie kobiety. Rzuć tego prostaka! Mówi Ci to subtelna idealistka.

Gość wild cherry2
uwazam ze dziewictwo i prawictwo jest prywatna sprawa kazdego, czy ktos ma 17 czy 47 lat. nie rozumiem tego typu komentarzy. co to kogo kurcze obchodzi ? czemu niektorzy tak bardzo sie tym przejmuja?

Gość naiwniaczkaaaa
Uwielbiam takie kobiety :D:D a co sie bedzie takiemu tlumaczyla:P wyrazil swoje zdanie i tyle....

Autorko, myślę tak jak inni tutaj - on pewnie nie miał pojęcia, że Ty jesteś dziewicą i tak chlapnął. Ale powinnaś mu wyjaśnić, że to Cię zraniło.

Gość naiwniaczkaaaa
co tu wyjasniac facet razem z kumplami sie smiali niezly ubaw mieli ja jak autorka mu powie to co w sekunde zmieni zdanie i uzna ja za normalna? pewnie pozniej siedzac z kumplami bedzie zdawal szcegoly itd\ zalosny prostak nieznosze takich typow! brrrr

autorka to swoje dziewictwo przeżywa jak żaba okres i pokazała chłopakowi wyraźnie, że cnota ją po mózgu już wali i bzikuje już z braku spermy w organizmie.

Gość naiwniaczkaaaa
przezywa? a co ona takiegoz robila?

Gość naiwniaczkaaaa
i co jak mu powie to on zmieni zdanie? nie zartuj sobie