Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

facet z ktorym jestem 2 miesiace w towarzystwie znajomych powiedzial, ze...

Polecane posty

Gość wiolkaaa

dziewczyna ktora ma 25 lat i nie ma zadnych dosw z facetami jest nienormalna wg niego akurat taki temat zostal poruszony ale mi sie glupio zrobilo nie wiedzialam co robic ( bo akurat wg jego teorii ja jestem nienormalna tylko ze on o tym nie wie)...po 5 min wyszlam twierdzac ze sie zle czuje ... on dzwoni do mnie pisze smsy ale ja nie odbieram nie wiem co robic...

co robic? powiedziec prawde. mozesz jeszcze podziekowac mu za przyluge, jaka ci oddal pokazujac dosc wczesniej swoja twarz.

Gość po opisie widać
że facet miał rację, jesteś nienormalna, co wiecej, cnota ci na mózg uderza

Gość hfhfgh
świetna rada, ta od "nie kumam" nic dodać, nic ująć!

Gość wiolkaaa
czyli slusznie mysle ze nie ma co ciagnac tej znajomosci dalej?

Gość po opisie widać
nie kumam to kleryk, więc pierdoli farmazony, niedoruchany fiut

Gość po opisie widać
z taką wariatką jak ty na pewno, szkoda chłopaka

Gość wiolkaaa
wariatka? to on mnie obrazil nie ja jego!

"po opisie widać nie kumam to kleryk, więc pie**oli farmazony, niedoruchany fiut" - i co, lepiej ci? :)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
idiota! uciekaj od takiego frajera skoro jzu teraz ma takie zdanie to nawet jak autorka mu powieco i jak to zdania nie zmieni chyba ze tylko na czas kiedy ja przeleci zostawi ja tak czy siak

Gość po opisie widać
malutka już po modłach, zagoiła się rana po łechtaczce muzułmanko

Gość hiihaa
no to jest jego zdanie. Ty nie musisz podporzadkowywac sie pod jego wyobrazenia. Mozesz mu powiedziec jak to jet z Toba,albo poszukaj innego

ej no bez przesady, że mu o seks tylko chodzi. Dziewica w tym wieku może trochę zadziwiać no i chłopak może zażartował na ten temat.

powiedzieć prawdę ... to facwet ma się wstydzić , nie ty za to że się szanowałaś :)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
nie wiem czy rozmowa w towarzystwie kumpli na ten temat to zart/ uznanie kogos za nienormalnego to zart? wez mnie nie rozsmieszaj autorko kopnij go w dupe dobrze radze

Gość odlać się
poczytaj Koran jak malutka :D:D:D:D:D:D 22222 razy buhahahaha

jakby wiedział jak jest to by pewnei tak nie powiedział..ale to jest fakt ze bycie dzieica w wieku 25 jest nienormalne!! i mówie to jako 23 letnia dziewica

Ja nie widzę w tym nic nienormalnego. Widocznie dziewczyna miała pecha do facetów, nie trafiła na tego właściwego, nie ufała na tyle. Najlepiej powiedzieć mu, że poczułaś się urażona i skoro tak myśli, to nie ma czego szukać u Ciebie. Krótka piłka.

eeee Wy głopie baby, facet tak powiedzał, bo mu przez myśl nie przeszło, że tak fajnie trafił.

Gość otoz to nic dodac nic ujac
potwierdzam slowa szczerej, pewnie jakby wiedzial to by tak nie ppwiedzial tez uwazam ze to nienormalne- mowi to 25 letnia dziewica :O :O to przez moja chorobliwa wrecz niesmialosc owczesna :O a taka niesmialosc normalna nie jest, facet mial racje

Gość magdalenkaaajestem
Giovanni \ zgadzam sie moze dziewczyna czeka na wlasciewego faceta a co e tym nienormalnego ze go nie znalazla do wieku 25 lat? a gdzie jest napisane ze jak sie jest dziewica w tymwieku to cos nienormalnego? nienormalne dla mnie jest wstet dos eksu albo kurwienie siew ieku 13-15 lat!! ludzie oglupieliscie?????? dlaczego robicie z dziewictwa taki problem? kobieta lat 28, nie- dziewica

Gość bubell
Jesteś normalna, nie pękaj!

ale nie wiedział wiec wyszło szydło z worka:P powiedz mu prawde i zobaczysz jego jak to mówią BEZCENNE:D

dajcie spokój, jak nie masz z kim to się nie dupczysz. Może się nie zakochała, a nie chcała z byle kim i co to za problem?

Gość magdalenkaaajestem
co w tym dziwnego ze nikt jej sie nie podobal? a to tzreba do jakiegos wieku byc w zwiazku i uprawiac seks? sami sie wpedzacie w to:P jest normalna i to bardzo a to ze czeka i sie nie jebie z pierwszym lepszym to dobrze swiadczy poza tym nie napisalaze jest niesmiala a jak kobieta nie ma dzieci w wieku30lat to tez nie jest normalne? dlaczego ukaldacie innym zycie wg wlasnych zalozen i na tej podstawie oceniacie ludzi ich normalnosc? normlanosc czlowieka to nie tylko to czy uprawia seks czy nie!

szczera dziewczyna - przez 25 lat nie umiała założyć normalnego związku? No umówmy się, przez jakieś 10 lat, bo związków raczej nie zawiera się w kołysce. Różnie się składa. Nie nam oceniać czy sądzić, że jest nienormalna. Nie znamy sytuacji, nie wiemy ile miała związków, w tym ile poważnych,ile trwały i jak daleko posunęła się w pieszczotach. Kontakty seksualne mogła mieć, niekoniecznie stosunek. Nie dajmy się zwariować.