Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania małolatta

Dziewczyny, ten chłopak chce się umówić na spotkanie. Warto???

Polecane posty

Gość Ania małolatta

Cześć Dziewczyny, niedawno poznałam uroczego i do tego... ponoć przystojnego faceta na naszej KLASIE, tu jest jego foto: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Warto się z nim spotkać??? Co o nim sądzicie? Sprawia naprawdę dobre wrażenie i spał jak dotąd tylko... z JEDNĄ dziewczyną... Powiedzcie, czy to nie sen? Anulla

Gość Nigdy nie kochałam.
Przeczytałam JEGO opis, obejrzałam zdjęcia. Jeśli to prawda, to nie musisz jechać do Kongo, trafiłaś na rzadki okaz... Ale czy on aby na pewno spał tylko z jedną dziewczyną? Wygląda na ciastkowego Miśka, stworzonego wo współżycia z ładną samicą. To mnie nie przekonuje, ale sprawdź sama. I koniecznie powiedz, co z tego wyszło... PS Te okularki dodają mu sentymentu. Prawdziwy facet to facet w okularach. A ten jest dodatkowo przystojny... Zazdroszczę.:)

Gość Zasmucony chłopak
Jestem facetem, wiec ciężko m się tu wypowiadać, ale chyba... coś jest na rzeczy. Wydaje się byc miły. I ma pozytywną twarz. Ach, gdybym był kobietą, ten facet nie musiałby szukać daleko... Szuka w sieci, a baby głupie nie wiedzą dlaczego. Powiem wam: w sieci łatwiej pisać o uczuciach, o sobie, o swoich problemach. A w realu... nie. Stad... jest tak a nie inaczej. PS Jego kolega ma fajny fryz :) bua ha ha ha ha

nie chcę być niemiła , ale to wsszystko pisała jedna i ta sama osoba :O kazdy gupi to widzi , a po za tym reklame sobie juz kiedys robiłeś

Znowu ty, weź już przestań sam sobie odpisywać bo to jest śmieszne nie wspominając o Twojej desperacji:P

Jestes niładny i gejowaty, poza tym taki opis odstrasza;] Trza byc twardym a nie mientkim;P

Gość gomorrra
znowu andrzej?:D do autorki, zrozmawiałem ztym gostkiem i jesli lubisz miśków i hm , to typ faceta który na 3 randce poprosi o rękę, zazdrośnik, nudny ale ogólnie mówiąć dobry i czuły, jesli takich lubisz to się z nim spotkaj, w miejscu publicznym oczywiscie

Gość a mnie to on wyglada
na czlowieka z jakims problemem psychicznym, moze sie moczy w nocy albo podnieca go wlasna matka? Cos z nim jest nietak

Gość Andrzej Grodzki Polska
Problem to masz Ty :) kolego spod ciemnej gwiazdy :)

Nie wiem co jest złego, że ktoś chce sobie zrobić reklamę. Może któraś kiedyś powie - chlerka było warto!!! Dziękuję Ci kafeterio!!!! Pomyśleliście do cholery kiedys o tym? Ze jakaś panna może odnaleźć szzczescie w jego ramionach? łe?

I znowu cisza? Prawdziwych kobiet już nie ma.

Albo nie umiem szukać... :) Ale gdyby któraś też poszukiwała... tutaj moje dane na NASZEJ KLASIE: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Cześć Dziewczyny i "do rozmowy" myślę. Albo i do zobaczenia :)