Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona płytkim myśleniem

DO FACETÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ofermm a
wierzę. miałem kiedyś takiego kolegę - inteligencja - jeden zwój w mózgu więcej od konia, uroda jak shrek po kuracji odchudzającej. i co miesiąc z inną laską. faktem jest że miał sporo kasy, wtedy jakoś na to nie zwracałem uwagi. bardziej na to jakie pierdoły tym laskom opowiadał. aż z zażenowaniem go słuchałem. trudno mi wobec tego określić czy to jego "bajer" czy ta kasa odpowiadała za jego sukcesy.

A nie miałeś wśród znajomych żadnego inteligentnego, towarzyskiego faceta, który miałby powodzenie nie koniecznie wyglądając jak apollo ani będąc synem billa gatesa? Swoją drogą, ciekawe jak wytłumaczysz popkulturowy fenomen (choć na mniejszą skalę ofkorz, ale na kafe dość mocno zauważalny) powszechnego uwielbienia kobiet dla postaci Dr House'a z pewnego popularnego dość medycznego serialu? Jasne, Hugh jest dość przystojny jak na swój wiek i ma ładne oczy/szkła, nie wiem, ale generalnie bez przesady - tu sprawdza się raczej nieszczęsny schemat (jeden z paru) inteligentny-nonszalancki-złośliwy-uroczy. Zmywam się już, dobranoc, ofermo :)

Gość i teraz zlatuja sie
nieudacznicy i wylewaja swoje zale :o kazdy jest kowalem swojego losu .

Gość Pytanie podstawowe
Dlaczego nikt nie zainteresuje się tu taką interesującą laską jak imoen? Ja mam już żonę i kochankę. Nikogo wiecej ona nie intryguje?

Bo o 23:37 napisałam że nie mam cycków, za to krzywy ryj. :D Mogę tu teraz bajerować do woli, i tak to nic nie da :)

Gość Pytanie......
No i właśnie dzieciaki się na to łapią , a potem biadolą, że tacy inteligentni tylko nie mają powodzenia. Pozdrawiam, fajna jesteś !

Gość Lajla_unplugged
Dziewczyny nie tyle co lecą na auto, ale na prawo jazdy faceta! Facet jak jest mały i nie może mieć prawka to na bank takiego oleją. Jeśli w dodatku ma łysinę to już w dodaku jest dno (dla kobiet rzecz jasna!!)

Gość Intelekt
"Dlaczego nikt nie zainteresuje się tu taką interesującą laską jak imoen? " A tego to nie możesz wiedzieć, czy się ktoś interesuje, czy nie. Brak wyrazistych oznak zainteresowania jest tylko brakiem oznak. Interesuje mnie dlaczego Imoen, a nie Imeon. Przypadek, czy świadoma celowość? :)

Nicka zawdzięczam pewnej dość uroczej postaci z Baldur\'s Gate, ot, cała tajemnica :P