Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest cel

Odchudzamy się na lato! Zapraszam!

Polecane posty

Gość To jest cel
Rym cym cym z duupy dym, kochane dietowiczki. Ani się obejrzymy , a już chude będziemy

Gość majutek
Odwtnij je sobie! żallll

Cześć dziewczyny🖐️ no to zaczynamy, wstałam z silnym postanowieniem że kilka kilo poleci i to na pewno...nie ma innej opcji. Całe moje otoczenie to osoby o normalnej wadze tylko ja odstaje i czuję się czasem jak potworek :( Narazie jeść mi się nie chce więc poczekam do 9-10.

Witajcie Babeczki! Tak Lilko, mamy dzień pierwszy. :):) Moje postanowienie jest też bardzo mocne. Właśnie zjadłam miseczkę płatków owsianych, a teraz siedzę tu z kubkiem gorzkiej kawy.

Gość Ziewam na Ciebie
ja też się od dziś odchudzam :) Mam już swój topik ale nikt nie dołącza :/ Także ja z Wami :)

Gość lola 3333
Można się jeszcze przyłączyć?

hej mnie zaraz czeka owoc jakiś i sie zastanawiam jaki, może być pomarańcz? na snadanko nie zjadłam płatków owsianych bo niestety nie posiadam ich (zaraz to sie zmieni) ale wciagnełam fitnes-myśle że raz moga być. odezwę sie później 🖐️ ps. lola serdecznie zapraszamy

Lola,jasne! Przyłączaj się, bardzo fajnie, że masz ochotę! :) Jest już po południu, a ja (na całe szczęście!) nie czuję głodu. Rano były płatki owsiane. Potem 2 kawy bez cukru. Teraz zjadłam kawałek chudego pasztetu i wypiłam zieloną herbatę. Za jakis czas będzie grahamka z ziarnami, posmarowana odrobiną masła i 2 ogórki kiszone. Przed 18 ugotuję 2 jajka na twardo i zaparzę zieloną herbatę. I finito! Koniec i kropka. ;);) Lilka, pomarańczka pewnie może być. Widzisz, Ty nie masz płatków, a ja nie mam owoców. To znaczy w zasięgu ręki są banany, ale one maja dużo kalorii, więc nie sięgnę po nie.

Gość To jest cel
Witajcie. Widzę że ktoś się podszył pod moim pseudonimem i piszę tu bzdury :/ Więc niestety usuwam się z tego forum bo jest to dla mnie upokarzające. zyczę wam powodzenia. :(

Gość To jest cel
Jeszcze jedno. :) Zakładam nowy topik bo widzę że ten się zasmiecił przez okropne i nie mądre osoby :) Kto się przyłaczy do mojego nowego topiku ? Zapraszam :) pod nazwa ' Odchudzamy się na lato ! '

Wróciłam! :D Poszalałam dzisiaj po sklepach i od razu piękniejszy dzień. Widzę, że już nas więcej. Super:D razem raźniej. Ja już zaopatrzyłam się w owoce, ograniczam pieczywo i słodycze i teraz tylko zmusić sie do ćwiczeń...

o widzę że już tamte towrzystwo ucichlo co się na mnie uwzieło. :) i bardzo dobrze... Jednak chyba pozostane na tym topiku. Ja zaczynam diete od czwartku, gdyż jestem chora na grype i lekarz teraz zabronił mi się odchudzać. Ale powiedział ze już w czwartek bede mogła zacząć. :) Więc jest dobrze :) Powodzenia.

Gość czub
Droga koleżanko mam małe pytanko Z jakiego jesteś wariatkowa??

witam! 🌼 dzisiaj zjadłam tylko płatki i troche miesa z gulaszu - nie według dietki ale mało. Mało bo nie miałam czasu...mam nadzieje że nie rzuce się na jedzenie, bo uwielbiam jeśc wieczorami. no i prawie dzis nie piłam a woda to ważny czynnik w odchudzaniu, jutro się poprawię. a co tam u Was?

cześć ! mogę się przyłączyć ? Ja też się odchudzam :) od wczoraj :)

Witaj Kinga! Witaj! :):) A w jaki sposób odchudzasz się? Co robisz? Dzień się kończy, a ja wytrzymałam i nawet głodu nie czuję. Tak się zawzięłam. Muszę zwalic te kilogramy. Muszę! Dobrej nocy Babeczki. 🖐️

Gość czub
DU DUPY TEN TEMAT!!!

Gość hieronima2
hej Dziewczyny! :)

Gość hieronima2
Przyłączam się do Was! Myślę, że to świetny moment na rozpoczęcie odchudzania! Do wakacji/urlopu trochę czasu mamy, pozwoli to na zdrowe pozbywanie się nadmiaru tłuszczyku! A potem oczywiście utrzymamy wymarzoną sylwetkę/wagę! Nadmienię tylko, że stosowałam już kilka diet, z lepszym bądź gorszym skutkiem. Nigdy nadwagi nie miałam, co może dziwić, no bo po co się w takim razie odchudzam? A po to, żeby lepiej wyglądać, lepiej się czuć i być zdrowym i nie przejmować się grubymi nogami czy jakąkolwiek inna, wg mnie, grubą partią ciała. Dla jednych 163 cm i 57 kg to mało, dla innych dużo, dla niektórych w sam raz. Dla mnie za dużo. Przede mną 5 kg. Jako że stosowałam kilka diet (np. montignac- świetna dieta, 5 kg w miesiąc, ale potem jojo murowane; dieta niskowęglowodanowa- po 2 tygodniach nie jedzenia weglowodanów schudlam 3 kg ale dostałam plamień między mięsiączkami, co świadczy o tym jaka to "zdrowa" dieta...) mogę swierdzić jedno- na wszystkich się chudnie. Jedni szybciej inni wolniej, ale się chudnie. Ostatnie badania (jak znajde to dam linka) wykazaly własnie ze chudnie sie na kazdej, a najwazniejsze jest wsparcie bliskich i nie przytyć więcej (jo-jo) Jak bliscy nie wspieraja to sie ląduje na forum :) I oto jestem! Tyle tytułem wstępu, teraz do rzeczy moje drogie! Zasady 1. Zero ograniczeń, będę się STARAĆ a nie robić na przymus. Z doświadczenia wiem, że zakazy lubię łamać najbardziej. 2. Dieta to sposób życia a nie szybki i męczący środek do bycia piękną i szczupłą 3. Nigdy efektu jo-jo (spójrzcie na Ewę Bem albo na Cezarego Żaka) 4. Będę się uczyć jeść dobrze, zdrowo i mniej. 5. Będę ćwiczyć, ruszać się, będę się starać polubić wysiłek fizyczny

Gość hieronima2
na razie tyle, późno już, jutro ciąg dalszy :)

witajcie. :) a ja nie moge być jeszcze na diecie. Dopiero w czwartek. :( A i tak mi się uda. :)

Witajcie,ja też chcę!!! schudnąć do lata i przyłączyć sie do Was.Dzisiaj weszłam na wage i .......O ZGROZO 70kg.A jestem niska także efekt zaniedbania dośc dobrze widoczny :O

Cześć, Bardzo chętnie się przyłączę. Po swiętach przytyłam i tak trwam... do teraz. Od jutra już tylko mniej:) Więc aby nie marnować czasu napiszę że nie wiem ile przytyłam boję się wejść na wagę. Zapisałam się na aerobik ale niestety nie nawidzę chodzić tam sama i tak np w tym miesiącu byłam tam tylko dwa razy. Przed końcem roku wszystko było super odnotowałam nawet 67 kg co było mega sukcesem. Mój problem polega tez na tym że jestem bardzo umięsniona (uwielbiam różne sporty) i podejrzewam że przez to jest mi trudniej zrzucić to co mam do zrzucenia. A więc do dzieła laski! Moje 10 przykazań: 1. zabronione: makaron, kasze, ryż, ziemniaki, cukier, tłuste mięso, żółte sery 2. dozwolone: mięso chude: kurczak, cielęcina, wołowina, obojętnie jak przyrządzone 3. warzywa krajowe wszystkie oprócz strączkowych, kukurydzy i soi owoce do 250 g/dzień, ale grapefruity i arbuzy dowolnie, 4. nie wolno bananów, winogron, gruszek, śliwek, pomarańczy itp, czyli słodkich) 5. ryby tez chude 6. kwaszone przetwory mleczne do 150 d/dzień (jogurt, kefir itp.) 7. chlebek: Wasa lub razowe itp (3 chrupki/dzień)8. unikać tłuszczu 8. 0 alkoholu (i to będzie najtrudniejsze) to będzie mało wiarygodne i nie do zrealizowania więc ewentualnie drink i to nie dobry żebym na więcej nie miała ochoty;) 9. Postaram się codziennie coś ze soba robić tzn. basen/ rollki 10. Na kolację tylko lekkostrawne i zdrowe albo nic Mam nadzieję że się nie złamię i nie będe musiała w lato chować swojego ciała pod warstwą ubrań!

Hej. Witajcie chętnie sie przyłacze :) waga 67 kg wzrost 162 cel chociaz 5 kg zrzucic to byłby juz sukces moja dieta to : nie pije alkoholu ,nie słodze ,nie jem po 18 ,zero słodyczy ,cwiczenia 2x na stepperze

Witam nowe koleżanki! Hieronima :) Inka :) Abandon Eden :) Monita :) U mnie nie jest źle. Dziś też się trzymam dzielnie i głodu większego nie czuję. Pochłonełam: płatki owsiane 2 gorzkie kawy herbatę zieloną surówkę z kapusty, ogórka kiszonego, papryki, rzodkiewki i szczypiorku + odrobina oliwy z oliwek bułka grahamka z masłem Wieczorem zjem jakieś gotowane mieso i owoc. No i pewno jeszcze ze 2 zielone herbaty wypiję. Bądźmy dzielne! 🖐️

Hej. :) Widzę że mój topik rozkwita :) Bardzo sie z tego powodu ciesze. ja jeszcze tylko w środe mogę jeść normlanie a już w czwartek dieta i nawet głupia grypa mnie nie powstrzyma. :) Jak wam idzie ? Ja sie równiez staram nie jeść niektółrych rzecdzy ale to oczyiwście nie żadna dieta :P bo lekarz mi teraz w czasie grypy zabronił stosować diete bo nie wyzdrowieje... :( ehh... cięzki ten mój los... Ale od czwartku jestem z wami.!

a mi dzisiaj nie poszło:(...wstyd mi powiedziec co zjadłam :P ale mam nadzieje że do wieczora juz tylko woda i owoce. Witam wszystkie nowe 🖐️🌼