Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prinsceskaaa

DOZNALAM SZOKU !! MOJ SLUB SIE NIE ODBEDZIE !!

Polecane posty

Gość prinsceskaaa

Doznalam szoku .Dopiero teraz jestem w stanie o tym pisac,choc nadal mi trudno.Wczoraj odbyl sie moj wieczor panienski,a kawalerski mojego faceta.Wiedzialam,gdzie on bedzie sie bawil.Na wieczorze mial byc moj kuzyn,a kolega mojego M.Z moim kuzynem wpadlam na pomysl(za namowa kolezanki i po obejrzeniu pewnego filmu),ze i ja wezme w tym wieczorze udzial,zrobie niespodzianke mojemu przyszlemu mezowi,oczywiscie wszystko w sekrecie.W wielkim sztucznym torcie wparowalam na parkiet i z niego wyskoczylam!No i zamiast on miec niespodzianke,to ja ja mialam :( Siedzial na fotelu ,a na nim siedzialy dwie panienki(chyba jakies wynajete z burdelu,albo nie wiem skad),bez stanikow,w samych majtkach;( Cycki doslownie przed jego oczyma ;(A on je trzymal za biodro,a w drugiej rece mial drinka i sie cieszyl,jak dziecko ! Oczywiscie jak mnie zobaczyl,to sie usmiechnal,kumple klaskali ! Myslalam ,ze oszaleje! Przeciez on dotykal obce baby!Wiem,ze to koledzy wymyslili,ale ludzie!Sa granice!Nie chce go znac,ten slub to pomylka ;(

Gość ten slub to pomylka
tak jak i ta prowokacja.😴

Gość prinsceskaaa
Niestety,to nie jest prowokacja,choc bardzo bym chciala :( No i co ja mam zrobic?On sie tlumaczy,ze nic zlego nie zrobil,ze to tylko zabawa kawalerska !

Gość babiasz
Lubi baby i tego juz go nie odupczysz ;P

Gość dobrze ci tak moglas
nie pcahc sie tam gdzie cie byc nioe powinno decydujac sie na taki wieczor zarowno z jednej strony jak i z drugiej mogliscie się spodziewac ze cnotliwie to tam nie bedzie no i masz co chcialas zapominj o tym i wroc do normalnosci , to nie grzech trzymac laske za biodro tym bardziej ze nie byl on tam sam na sam z nią tylko w gronie swoich przyjaciol przesadzasz :O

Gość ja bym wypierdolila go z domu
na zbity pysk razem z zareczynowym pierscionkiem a potem pewnie przepłakała pół roku :O

Gość a ja Ci powiem...
ze tez bym sie wkur***! A Ci wyzej to pewnie faceci;/ wieczór panieński wieczorem panskim wiadomo koledzy chlanie i nawet laski tanczace na rurze moga byc ale to co wyprawial twoj niedoszly maz to jak dla mnie przesada, teraz to Ty urzadz sobie wieczor panienski niech on przypadkiem sie tam znajdzie jak Ty bedziesz siedziala na kolanach przystojnego murzyna ubranego wylacznie w ciesne slipki:) a tak powaznie to bardzo wspolczuje, ja bym sie najpierw rzucila na te laski a potem na swojego, kurcze a chcialas mu zrobic mila niespodzianke...

jeśli się kochacie oboje, jeżeli wasz związek zaczął się od wielkiej miłości, która trwa i nie zastanawiasz się co chwilę "czy warto?" to wybacz mu to i bądźcie razem, bo im człowiek starszy tym trudniej później trafić na prawdziwą miłość.

Gość no nie wiem......
albo to jest prowokacja albo jesteś pojebana i wychodzi na dobro dla tego kolesia. Ja rozumiem gdyby je ruchał gdzieś w kącie. Ale kurde goła laska na wieczorze kawalerskim to standard. A na ilu wieczorach panieńskich są striptizerzy? Na duzo może nie na twoim bo miałaś jakieś nudy przy durnym filmie. Takie myślenie to według mnie głupota... Jak niby później miała by wyglądać przyszłość? Spojrzy na jakąś laske i ty lecisz po rozwód...

Gość też tak sądze
Jeśli nie umawialiście się przed tym, że nie będzie ani striptizerek, ani gołych fiutów to nie masz o co się obrażać. Ja jeszcze nie wychodzę za mąż. Ale mi by to nie przeszkadzało. Na razie niech patrzy na inne cycki puki nie jestem jego. Nie mogę powiedzieć, ze gdybym go przylapała jak rżnie inną to nie mialabym nic przeciwko, ale wieczory kawalerskie od tego są. To nie chodzi o to by sie napić piwa z kumplami bo po ślubie tez można. To własnie głównie o panienki chodzi. Ja już była na kilku panienskich i też byli kilka razy striptizerzy i co więcej ci przyszli mężowie o tym wiedzieli, a raz nawet przyszedł. Ślub nigdy nie był odwołany. A oni już tak robią, ze siadają na tych gwiazdach wieczorow, dają się obmacywać, albo coś w tym stylu. Raz nawet znajoma strzeliła sobie numerek z jednym. Ale pan młody tego już nie wiedział. chyba....

doskonale cię rozumiem... faceci naprawde bardzo płytko myślą w tych sprawach ale kobiety niekiedy też.. fakt postaw sie na jego miejscu.. kocha cie ale to była taka odskocznia i okazja ze standardem wieczór kawalerski.. było sie na poczatku umówić czego wam nie wolno i nie byłoby problemu.. to nie jest aż taki powód by zrywać zaręczyny.. jasne boli ale z czasem Ci przejdzie złośc i będziesz załować ze to zrobiłaś, a czasu nie cofniesz.. to tylko facet.. ty gdybyś zrobiła coś takiego to miałoby to dla ciebie zupełnie inna wage niż dla tej drugiej strony.. według ciebie nic by się nie stało bo byłaś wporządku i to tylko taki obrzęd a dla niego mogłoby to już wiele znaczyc.. i tak podsumowując zrobilaś to w gniewie i nerwach ale potem będziesz żałować i zadręczać się że zmarnowałaś najpiekniejszą miłość i dalsze życie...

Gość tjaaaaaa.....
widać. że oglądałaś wczoraj "Nianię" na TVN-ie ale żeby serial tak cię zainspirował, że aż prowokacje z tego stworzyłaś?

Gość Nadia*****
SZOK!!! Jak mój facet by coś takiego zrobił to rozpętała bym III Wojne Światową!!! Niestety nie jestem taka wyrozumiała. Oglądać panienki owszem, spoko ale dotykać?! Serdecznie współczuję całej sytuacji. Ps. Nawet jak wybaczysz to i tak jeszcze długo będzie Cię to gryzło i tan widok będziesz miała przed oczami.

Gość poranne czytanie kafeteriii
oczywiscie ze nie wyszlabym za takiego faceta. dla mnie w ogole facet ktory robi wieczory kawalerskie i zaprasza jakeis dziwki, to ma cos z garem nie tak. poza tym mysle, ze jak porzadny facet to w ogole mu nie w glwoie beda jakies glupoty tego typu, wieczory kawalrskie czy cos.

uwazam ze przesadzasz. kumple zrobili mu dowcip a on zeby zachowac twarz pozwolil na to, zeby jakies anonimowe kobiety siadly mu na kolana. a co, mial uciec w rog pokoju i zaczac plakac. nie zartuj! przeciez nic sie nie stalo. on sam pewnie by na taki pomysl nie wpadl. i jeszcze jedno, niezaleznie od tego jak bardzo ciebie kocha, zawsze beda mu sie podobaly tez inne kobiety. faceci tak maja, ale to nie znaczy, ze ty jestes mu obojetna. pomysl na spokojnie i przyznasz mi racje...to tylko kwestia czasu.

Gość dla tych dziewczyn co bronią
delikwenta...... ciekawe czy facet też uznałby , ze nic sie takiego nie stało gdyby jego przyszła zona siedziała na kolanach u nagiego striptisera z drinkiem w reku i go obejmowała ...... nie sądze trzeba znać granice ...... we wszystkim....... w zabawie też !!!

Gość hgfghgfhgfhgfgf
Wg mnie robisz z igły widły. Myślałaś, że będzie grać w z kolegami w szachy na tym wieczorze panieńskim? Daj spokój... Ja raczej bym miała pretensje do Ciebie, że w "ostatni dzień wolności" psujesz zabawę :P

Gość hgfghgfhgfhgfgf
Wieczore kawalerskim*

Gość Nadia*****
Zgadzam się z czarnuchem. Na co komu takie zabawy? To nie ma znaczenia czy to wierczór kawalerski/panieński czy jakiś inny wieczór. Można się świetnie bawić bez dziwek a jak ktoś szuka tylko okazji żeby sobie pomacać obcą babe to znaczy, że jest niedojżały do związku i do małżeństwa. Przecież zaręczeni są w stałym związku i chcą przyjąć sakrament małżeństwa! Dla mnie to zdrada.

Gość petunia25
dla rowniez to zdrada..zreszta dla mnie juz samo ogladanie golych bab w necie to zdrada ;p

Gość petunia25
dla mnie *

Gość hgfghgfhgfhgfgf
petunia25 - hahaha no to współczuję

Gość kiepska prowokacja

Gość Nadia*****
jaka prowokacja???!!!

Gość te......
znalazły się jebane zakonnice. Od takiego dupcenia to głowa boli... "kto to by zapraszał baby z gołymi cyckami", "w ogóle to to jakiś nienormalny że robi wieczór kawalerski". Tak to jest jak facet pokocha jakiegoś walniętego kaszalota to później tak. Boicie sie pity że zobaczy lepsze cycki niż wasze rozmiaru SS (same suty) i ucieknie... żałosne jesteście...

Gość Nadia******
Te...............ty! ty chyba dobrej babki dawno nie miałeś! Widać jaki prostak z ciebie! Skoro nie rozumiesz co czytasz to się nie kompromituj. Tu nie chodzi o to że chłopak miał wieczór kawalerski- bo to standard ale przykre jest to że standardem jest obmacywanie gołych prostytutek czy tancerek go go i tłumaczenie, że jest to normalne bo to tylko wieczór kawalerski. Może takie kurestwo jest dla ciebie standardem-język jakiego używasz potwierdza to.