Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję Cię teraz kochaj

Potrzebuję Cię teraz , pokochaj mnie ..............................

Polecane posty

potrzebuję Cię teraz kochaj sam nie potrafię się odnaleźć , nie mam motywacji , rezygnacja mi się wkradła Straciłem pewność siebie a przecież kiedyś to był mój mocny punkt. Brakuje jakiegoś bodźca , posmutniałem na twarzy jakoś , nie wiem dlaczego - pewnie dlatego że zbyt krótko śpię hmmm.... Kurcze no , ciężko mi Dobra. Kup parę fajnych ubrań, dobrą wodę. Podstawa buty, zegarek i schludny elegancki, ale sportowy wyglą. Ale styl ubioru zalezy od osobowości. pozytywne nastawienie i uśmiech. Laski same prowokują. Jedna w autobusie oglądała mnie od stóp do głów, potem poszła do tego wyjścia co ja. jak ją przepuściłem pierwszą, to szła wolno, lekko sie kolysząc (typowy chód kiedy czeka, aż ktoś z tyłu do niej podejdzie). Ją akurat wyprzedziłem i nie zagadywałem, później na stacji metra stanęła tam gdzie ja. po prostu rusz du.pę. Później dziewczyny już będą pozajmowane, albo straca chęć. Teraz jest najlepszy okres na podryw. Znam tajne daty kiedy najłatwiej zagadać do dziewczyny. Jutro i pojutrze będziesz miał najlepsze dni na to. Wykorzystaj je. Kobiety funkcjonują według cyklów i to nie tylko menstruacyjnych.

CZupaCZups jak ktos tu napisał zebys wylazł z domu na łowy to zapomnij o tych idiotycznych radach, po 1 jest za zimno wiec poza doem zobaczysz tylko dziewczyny które gdzies pedza a po drugie normalny człowiek wie ze miłosci nie szuka sie na chama................. no chyba ze ci wystarczy panna do łozka wtedy mozesz isc na PODBÓJ Nie pieprz dziecko głupot. Zwykle nie przeklinam, ale od idiotek robi mi sie niedobrze :O Przez takie jak ty faceci uwazają kobiety za upośledzone.

Gość jestem już ... to ja autor top
jest tu ktoś ?