Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka4444

nieplanowana ciaza

Polecane posty

Gość majka4444

jestem w ciazy mam 22 lata moj facet 25.dal mi straszne ultimatum albo mam usunac ciaze albo wychowywac sama ;( co ja mam zrobic...kocham go, ale nie wyobrazam sobie zeby usunac ciaze...sadzicie ze on mnie wogole kocha?czy chodzilo mu tylko o seks?

Gość zwykła kobietka69
to,że ci dał takie ultimatum świadczy o jednym, chyba nie masz sie nad czym zastanawiać

jakby cie kochal to zostalby z toba bez wzgledu na wszystko. wyobraz sobie ze stalo by cie sie cos zlego, wyladowalabys bez reki, albo nogi.. zostalby z toba? szczerze watpie :(

Z facetem się pożegnaj a z ciążą zrób co chcesz. Ja bym pewnie usunęła.

Gość zwykła kobietka69
po jego wypowiedzi mozna uznać ,że i tak nie będziecie długo razem, a nawet jakby to czy mozna zyć z czowiekiem który"zabił" waszw wspólne dziecko.to na pewno by się nie udało.A to też świadczy o jego charakterze i braku wyższych uczuć, a takiemu człowiekowi nie warto poświęcać życia, ani życia nienarodzonego dziecka. nie masz sie nad czym zastanawiać.uwierz:-)

Gość majka4444
chyba macie racje...powinnam go zostawic, tylko co z dzieckiem...nigdy w zyciu nie sadzilam ze znajde sie w takiej sytuacji

Gość marcin1984
ten facet to dupek...wydaje mi sie ze CIe nie kocha,gdyby moja kobieta zaszla w ciaze nigdy bym nie kazal jej usunac naszego dziecka

Gość ludzie to jedna i ta sama
osoba zakladająca durne prowokacje! 😴

Gość zwykła kobietka69
a skąd to przzypuszczenie, może dziewczyna faktycznie ma problem>?

Gość wild cherry2
urodz i oddaj do adopcji. a faceta zostaw.

Gość majka4444
to nie jest zadna prowokacja...nie zartuje sie z takich rzeczy

W ogóle nie jest odpowiedzialny, jeśli nie chce ponosić konsekwencji wlasnych czynów. Ja nie wiem, co bym zrobiła, ale na pewno nie byłabym z nim.

Gość nie jestem w twojej sytuacji
ale masz 22, wiec nienajgorszy wiek na ciaze. Ja bym zostawila faceta po takiej propozycji, a dziecko bym urodzila!!! Mam wsrod zajomych kolezanki, ktore samotnie wychowujac dzieci poznaly mezczyzn swojego zycia, takich ktorzy zaakceptowali i pokochali takze ich pociechy

zostaw Go. I to natychmiast. Jezeli zdecydujesz sie urodzic, to faktycznie- pozostaniesz pewno samotma matka, jednak miej swiadomosc, ze od odpowiedzielnosci nie mozna uciec tak latwo. Delikwent jest bowiem zobowiazany lozyc na Wasze dziecko. Wystarczy podac Go do sadu- przedkladajac testy potwierdzajace ojcostwo. Alimenty dostaniesz bez zadnego problemu. Nie ukladaj sobie w zaden sposob zycia z tym \"mezczyzna\'. Widac ze jest nieodpowiedzialnym dzieciakiem. Jego obecna postawa swiadczy, ze nie bedzie ON dla Ciebie NIGDY oparciem. A chyba nie tego oczekujemy od drugiej polowki...?

Gość zwykła kobietka69
ja też uważam,że możesz urodzić,dziecko, to nie koniec świata, a potem ciężko z tą świadomością żyć.zawsze możesz je oddać do adopcji,a to łatwiejsze niż aborcja(patrząc pod kątem sumienia).a za ileś tam lat będziesz wiedziała,ze gdzieś jest ta "osoba" i uśmiechniesz się, a po aborcji....ehhh. a tego skur...syna zostaw.

Gość majka4444
jestem w szoku on ma 25 lat przeciez w tym wieku juz wiele facetow ma dzieci

Gość wild cherry2
wiek nie ma znaczenia. (w uk chlopiec 13 latni zostal ojcem i nie mial z tym problemu.) niktorzy faceci zostaja dziecmi do konca zycia.

Gość majka4444
to tak strasznie boli :( kocham go ale po tym wszystkim wydaje mi sie ze on mnie nie kocha bo jakby kochal to by tak nie postapil...czuje sie jak worek na sperme :(

Gość grafryb
Pomyśl, że nosisz taką malutką bezbronną istotkę, która jest zdana tylko na ciebie...

Gość zaden facet nie jest
wart tego by zabic dziecko. Pozegnaj tego gnojka. Facet Cie dmuchal i nie bral pod uwage odpowiedzialnosci gdyby byla wpadka.

Gość majka4444
ciezko mi z tym wszystkim...jestem kompletnie skołowana :(

Gość jestem w ciazy
to zalezy czego Ty chcesz?Czy jestes gotowa na dziecko...on sie nie liczy,zrob co uwazasz jesli myslisz ze w zyciu nie usuniesz tej ciazy to trzymaj sie tego a nie patrz na niego.Ja jestem w 8 miesiacu i to jest naprwde piekne nosic dzidziusia pod serduszkiem a reszta sama sie ulozy...

Gość wild cherry2
daj sobie wiec spokoj. zapomnij i nie denerwuj sie. teraz najwazniejsze jest twoje zdrowie. pomysl tylko ze nie jestes sama. takich porzuconych kobiet jak ty sa setki. zreszta, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. dziecko to jest przeciez szczescie. ktos kto bedzie cie kochal bez zadnych warunkow.

Gość majka4444
nigdy nie myslalam zeby usunac ciaze...ale przeraza mnie wizja samotnego maciezynstwa...a najgorsze jest ze bardzo kocham mojego faceta...ale wydaje mi sie ze nie potrafie po tym wszystkim z nim byc...nawet jakbym usunela ciaze to chyba nie potrafie mu wybaczyc...co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość z seksu bez zabezpieczenia
lub seksu spontanicznego biora sie dzieci-proste jak budowa cepa-trzeba było myslec nim poszlas z nim do wyra-zyjemy w czasach, gdzie antykoncepcja jest na takim poziomie, że mozna zapobiegac ciązy....stało sie...ja jakbym zaszla to bym była wniebowziata...ale mam faceta na poziomie i oboje tego chcemy...wczesniej przez 6 lat bralam pigułki-bo jestem odpowiedzialna ale zdaje sie słowo "odpowiedzialnosc" jest tobie obce...

Gość z seksu bez zabezpieczenia
mam tu na mysli odpowiedzialnosc za życie, za drugiego człowieka, za związek...Ten Twoj chłopczyk to palant...zostaw szmatławca a sama zadaj sobie pytanie-czy moge i czy chce zabic dziecko, które mam pod sercem...Jak odpowiesz, to pogadamy dalej.Boze Mój Ty chyba z biologii miałaś pałę:( Przepraszam za moja dosłowność ale nie mam słów dla takich osob jak TY...Dziecko to dar, szczescie a nie zuzyte kalosze, które mozna wywalić na smietnik...Trzeba umiec stawic czoła przeciwnosciom losu, trzeba umiec sprostać prozie życia!!!Śmię twierdzić, że mój pies ma lepiej niż bedzie miało Twoje dziecko...

Gość plikklik
niech sie doopek wykastruje najlepiej a nie każe kobiecie ciąze usuwać :O

Gość pipolinka
ja bym go kopnela w sam srodek zada dziecko bym urodzila a gnojka podala o alimenty

Gość majka4444
nie jestem nieodpowiedzialna, bralam tabletki antykoncepcyjne i o dziwo u mnie ta antykoncepcja w kocnu zawiodla :(