Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n mn

czy jesli mam 172 cm wzrostu

Polecane posty

Gość n mn

to moge nosic obcasy nie wyglada to glupio? nie jestem jakos strasznie wysoka ale zauwazylam ze coraz wiecej niskich facetow:O

Gość ja podawałam
A co cię niscy faceci obchodzą? Chodź jak chcesz i lubisz a kurduplom nic do tego :D

Gość Errika
No co ty:) ja jestem troszke niższa bo 169 ale wydaje mi się ze ztakim wzrostem nie ma problemow, znam dziewczyny ok 175-178 ktore chodzą na wysokich obcasach i jest ok:) a tych niższych facetow nie jest wcale duzo;)...

Gość wielkoluddddd
nie rozumiem dlaczego wysokie dziewczyny ( pow. 170 cm ) szczycą się tym że są wysokie. Przecież my faceci lubimy takie malutkie skarbusie po 155-160 :D Kocham takie , są takie słodziutkie , niewinne małe zosie hihii :D Wszystkie powyżej 165 kojarzą mi się bardziej z babochłopami i zauważyłem że te wyższe są takie bardziej dumne , uważają się za nie wiadomo kogo , nie rozumiem tego !

Gość n mn
nie szczyce sie :O ale oczywiscie ze jestem dumna czemu mam nie byc:D Bóg mnie taka stworzyl i juz:O

Gość przerwa między włosamiŁonowymi
znowu ta zakompleksiona wariatka wylewa swoje żale na kafe:o tak, tak wmawiaj sobie, że wszystkie powyżej 165cm są babo-chłopami. Wmawiaj sobie dalej 🖐️

Gość ja podawałam
Kobitka 175 wygląda znacznie lepiej niż kobitka 155 :(

Gość Errika
Człeniu jak sam masz 170 to rozumiem;) chodzi o proporcje a nie o sam wzrost i w ogóle o całokształt wyglądu...

mieszkasz na wsi ze zadajesz takie głupawe pytania... ja mam 174 i normalnie ubieram buty na obcasach, ale masz kompleksa zeby cos zakładac zeby sie podobac wszystkim ludziom a w szczególnosci niewyrosnietym facetom :O to se strzel garba 🖐️

Gość n mn
CZupaCZups nie mieszkam na wsi...i nierozumiem co ma wies do zadawania jak to ujelas glupich pytan? chcialam tylko poznac opinie innych ludzi..tak trudno jest to zrozumiec? nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie lpeiej nie odzywaj..

Gość Errika
Tak samo i niskie, każdy broni swojego;]

Gość przerwa między włosamiŁonowymi
prawiczek - piszesz tak bo sam jesteś przecież kurduplem, to u takiej wysokiej i rozgarniętej dziewczyny na pewno nie miałbyś szans , żałosny przegrańcu:D🖐️

no to w takim razie jestes wyjatkiem, bo dziewczyny z duzych miast wiedza czego chca sa pewne siebie i maja co innego w głowach a dziołchy ze wsi to takie dupy wołowe które sie zastanawiaja czy ubrac buty na 8 czy 9 centymetrowym obcasie, od lat obracam sie w obydwuch kregach wiec wiem co pisze

Gość Errika
Matko co za teorie, ale żeś wymyśliła z ta wsią;p jestem z miasta, mieszkam na wsi, od kiedy cywilizacja w postaci internetu, tv stelitarnej itp tu dotarla to naprawdę nie ma zadnej rożnicy...

Gość n mn
To ze szufladkujesz ludzi to juz swiadczy o twojej nikłej inteligencji:O pewność siebie nie zalezy od wielkości miasta...moze i jestem troche niesmiala i nie musze byc caly czas w centrum zainteresowania w przeciwenstwie do ciebie:O twoja pustka mnie dobija :O

Gość Errika
Cały czas nad tym pracuje;) Ale chyba przegrancami jestesmy juz do konca życie, nie:)??

ale wy durne jestescie.......................... chyba sobie tego nie wymysliłam............. poprostu wiem co sie dzieje, rozumiem ze nie macie szans porównania no coz mówi sie trudno. ale przypominam ze po latach to zaobserwowałam i na poczatku i teraz a nie po roku migracji :O

pustka to jak narazie ty swiecisz droga autoreczko skoro jestes ograniczona jak ta cała erika do swego pokoju

"Cały czas nad tym pracuje Ale chyba przegrancami jestesmy juz do konca życie, nie ??" Mam nadzieję, że nie bo jezeli moje starania pójda na marne to... :o🖐️

Gość n mn
CZupaCZups zastanawia mnie Twoj wiek..bo wydaje mi sie ze jestes rozwydzona 16latka:O z wielkiego miasta Warszawa a tak naprawde mieszkasz na jakis przemiesciach:O bo wlasnie tacy ludzie najbardziej sie szyca ze sa z "miasta"

dziecko drogie........... a gdzie ja napisałam ze jestem z miasta, narazie to ja mam wrazenie ze masz 16 lat, po tym topiku i sposobie rozumowania a raczej po jego braku, myslisz ze pisze ci to na złosc, nie dopuszczasz do siebie mysli ze tak jest, oczywiscie nigdzie tego nie uogólniłam chyba ze znowu sobie dodałas jakis watek do mojej wypowiedzi, ty zadałas pytanie to ja ci odpowiedziałam, przykro mi bardzo jak miałas nadzieje ze wszystkie wypowiedzi beda podobne, po twojej reakcji stwierdziłam ze masz problem z emocjami wiec lepiej nie zakładaj takich butów, tez jestem niesmiała ale nie az do tego stopnia zeby podobac sie niedorozwinietym facetom, pozdrawiam 🖐️

Gość n mn
"tez jestem niesmiała ale nie az do tego stopnia zeby podobac sie niedorozwinietym facetom, pozdrawiam" nastepna twoja "inteligentna" wypowiedz :D :D narazie

jak chcesz.. dla ciebie moze byc nieinteligentna wypowiedz ale prawdziwa, za to ty masz bardzo powazne problemy jak na DOROSŁA osobe przystało :)

Gość n mn
pfff a czy ja gdzies powiedzialam ze jestem dorosla :D:D i gdziekolwiek powiedzialam ci o swoich problemach:O to chyba ty masz jakis kompleks nizszosci i musisz sie dowartosciowac najeżdzajac na wszystkich po kolei:O i juz koncze rozmowe z toba bo wole isc sie uczyc... zeby nie stac sie tak ograniczona osoba jak ty :O przynajmniej dalas mi motywacje do nauki dziekuje;)

no to zes mnie zrównała z ziemia normalnie zamurowało mnie... nigdzie nie musiałas mi pisac ile masz lat sama wywnioskowałam to z twoich wypowiedzi, skoro sie smiejesz ze mam 16 lat to jest jednoznaczne z tym ze jestes pełnoletnia, nie gadaj ze jestes przed 18 :O nastepnym razem jak chcesz poudawac bystra to przemysl to kilka razy... i jak narazie nikogo nie zjechałam, pisze tylko z toba smieszna diewczynko... zaczynasz mnie przerazac, zgadzam sie idz lepiej wsadz w koncu nos w ksiazke bo to siedzenie przed kompem ci nie słuzy, juz mozg ci sie lasuje, powalasz mnie na łopatki swoja głupota. Dobra to jest twoj problem wiec juz sie nie wtracam

aha i nie wmawiaj teraz ze to nie jest twoim problemem, temat sam sie nie załozył a tak zalosnych posów nie napisał duch swiety, zal mi cie bo idiotyzmu juz nie wyleczysz