Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISAANI

do pań starających się zostać Mamą

Polecane posty

Gość ISAANI

cierpię od lat niestety z powodu znacznej utraty włosów, raczej bliżej mi do łysiny niż pełnej czupryny, jednak obok problemu estetycznego jest to dla mnie obecnie powodem zmartwienia innego rodzaju, bo obok niego jeszcze kłopot z cerą i kilkoma natarczywymi włoskami na brodzie ciut z mocnymi jak na naturalne kobiece owłosienie twarzy czy objawy takich kłopotów hormonalnych, mogą być jednocześnie powodem bezpłodności? niby raczej u mnie w porządku co trzeba, a jednak mam kłopoty: łysienie, trądzik i może nie hirsutyzm ale kilka włosków na brodzie zbyt męskich no i zastanawiam się czy to nie są sygnały, że mogę mieć kłopoty z zajściem w ciążę ... lekarze nigdy u mnie nie stwierdzili zespołu jajników policystycznych ani innych schorzeń poza nerwicą paliatywną może Wy drogie kafeterianki poradzicie mi coś, co prawda póki co nie planuję dzieciaka, gdyby się jednak okazało że mam mieć z tym kłopot, może należałoby się zacząć leczyć gdyby któraś z Pań miała podobne problemy proszę o wsparcie :-) góry dziękuję!

Gość puk puk puk puk stuk puk
odpowie ktoś wspomoże wiedzą lub przypuszczeniami? będę wdzięczna, to dla mnie początek tej ścieżki i temat macierzyństwa nowy dość więc może głupoty wypisuję ale jak mówię od lekarzy wracam raczej z niczym