Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia23

chytry facet

Polecane posty

Gość kicia23

zastanawiam sie co zrobic z moim facetem...nigdy mnie nigdzie nie zaprosil...ani razu nie dal kwiatow...na urodziny nic mi nie kupil, a na swieta dal mi swojego, uzywanego misia bo szkoda bylo mu wydac kase na nowy prezent dla mnie.zastanawiam czy taki zwiazek dobrze rokuje na przyszlosc.co zrobilybyscie na moim miejscu?

Gość ten uzywany miś
mnie rozwalił!!!:D:D:D

Gość a pracuje
?

Gość kicia23
tak pracuje, moze nie zarabia super duzo ale na jakis kwiatek od czasu do czasu czy tym bardziej prezent urodzinowy go stac..na alkohol i papierosy zawsze ma pieniadze

Gość miałam podobnego sknerę
nic nie dało się z tym zrobić

Gość za tego misia ja
poprostu obraziłabym się! Wolałabym nic nie dostać!

Gość kicia23
i co zostawilas go dlatego?czy nadal jestescie razem i sie przyzwyczailas?

Gość miałam podobnego sknerę
rozstaliśmy się ale z różnych powodów, on był przesadnie oszczędny, a ja według niego zbyt rozrzutna, rozstaliśmy się z innych powodów jego uzależnienia od rodziców

Gość kicia23
czyli co powinnam waszym zdaniem zrobic?

Gość kicia23
prosze o rade

Gość uupppuuuppp
Uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie..!!!!!

Ty sama powinnaś wiedzieć czy warto. Czy ma inne zalety, czy tylko same wady. Ok facet może być oszczędny ale... ten misiek, głupi kwiatek na urodziny... wybacz... jak gdzieś kiedyś pójdziecie to będzie Ci kazał co do złotówki się rozliczać? (znam takiego - 52,14 zł - śmieszne co nie?) Wydaje mi się, że facet powinien zdobywać kobietę takimi małymi gestami jak kwiatek, lizak, zaproszenie na kawę za 5 zł... to tak niewiele...

Gość powiedz mu to o czym
mowisz nam. jesli go rzucisz niech wie dlaczego

Gość kicia23
zastanawiam sie moze mu po prostu na mnie nie zalezy...bo na swoje wydatki zawsze ma

No to masz już odpowiedz. Jeśli facetowi zależy to zawsze znajdzie jakiegoś grosza. Nie mówię, że ma całą wypłatę na Ciebie wydawać i codziennie kupować Ci jakieś prezenty. Ale kwiatek za 2 zł lub kawa za 5, lub nowy misiek za 20 to nie jest majątek!

Gość kicia23
nie jestem materialistka, nie oczekuje jakis super prezentow codziennie i zaproszen na kolacje...ale bardzo boli mnie ze nie dostalam nic na urodziny a na gwiazdke uzywany prezent...nawet na pierwsza randke poszlismy tylko na spacer....moze chodzi mu tylko o seks...chcialabym znac zdanie facetow w tej kwestii

Gość teraz_ja
Mój facet nie lubi kupować badziewia, dlatego na maskotki i inne duperele nie mam co liczyć (i całe szczęście :-D ). Kwiatki dostaję również rzadko, ale za to bukiety :-) Poza tym, jak jeszcze byliśmy we wczesnej fazie związku, to jak np. wiedział, że coś mi się podoba (np. spodnie), a akurat nie mam kasy, to po prostu mi to kupował (nawet, jak bardzo nie chciałam). Co do tego miśka, to mój ma pamiątkę z dzieciństwa, która wiele dla niego znaczy. Gdyby mi ją dał, uważałabym, że więcej już dostać od niego nie mogę :-) Także nie wiem, jak to jest z tym "używanym miśkiem" ;-) Sama zdecyduj, ale popatrz na sprawę trochę szerzej, bo nie wszyscy faceci lubią obnosić się ze swoim uczuciem kupując piątego miśka z napisem "I love you"

Gość kicia23
to takie przykre gdy widze ze inne kobiety dostaja kwiaty przynajmniej na urodziny i dzien kobiet a ja nigdy...zastanawiam czy tak malo dla niego znacze ze nie stac go nawet na taki gest...stralam sie tym nie przejmowac...ale nawet moja mama zaczela mi mowic ze to jest nie wporzadku ze moze tylko chodzi o seks...ze jesli juz teraz sie nie stara..to jak bedziemy malzenstwem to tez tak bedzie i nigdy nic nie dostane od niego na rocznice,urodziny itd i ze bedzie mi wydzielac pieniadze

Kolezanko nic dobrego to nie rokuje :( Az sie nie chce wierzyc ze nie kupił ci nigdy zadnego kwiatka ?

Gość oleeee
używany misio mnie rowalil , no kurde ja nie mówie ,że ma Ci kupować diamenty , ale chociaż jakąś jedna róze albo coś. Jak się spotykacie to pewnie u ciebie i ty stawiasz kolacyjki i smakolyki a facet sie na zre i ma w nosie. Na mój gust to nie rokuje dobrze, albo facet już ma taki charakter i tego sie nie da zmienić albo szuka sobie jelenia.

Może ten miś miał dla niego jakies wielkie znaczenie że Ci go podarował.. Ja kiedyś dostałem ręcznie namalowany obraz, ktory nie był dziełem sztuki, ale sprawił mi o wiele większą radość niż inne drogie prezenty - bo ktoś w to malowidło włożył swoją pasję i serce.../ehhh wspomienia mnie kiedyś zabiją:P/

vampir najpierw sie zastanów czy mis moze miec jakas wartosc dla faceta ? No chyba ze był to mis od jej byłej dziewczyny która go kopneła po 10 latach wspolnego zwiazku :D i ciezko było mu sie z nim rozstac :P

Gość kicia23
nie mial raczej dla niego znaczenia bo mowil mi ze go mi kupil potem sie przypadkiem wydalo i sie przyznal...co ja mam zrobic :(?

Gość staniu
Pamiętaj jedno facet chytry to też nie umiejący się kochać, w seksie też będzie myślał o sobie, takim ludziom brak wyobraźni seksualnej brak spontaniczności, brak uczucia do swojej najbliższej osoby. rzuć go szukaj sobie innego faceta, choć z nim spędziłaś wiele lat natychmiast. Mam jakieś doświadczenie życiowe.