Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawa1233

własny sklep internetowy

Polecane posty

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad założeniem sklepu internetowego. chciałabym sprzedać modną odież. wszystko do 100 zł. co o tym myślicie?

Ja powiem tak. Jak macie czas i trochę zacięcia technicznego to można samemu. Jednak warto się zastanowić czy ten czas nie lepiej poświecić na* rozwój contentu/SM/ rozkręcenie sprzedaży/ na produkcje nowych rzeczy/ wstaw czym się zajmujecie. Wszystko zależy od Waszego podejścia. 

Polecam na pewno kontakt z agencją:
https://drupalsolution.pl/o-nas
Są w stanie zaproponować stworzenie sklepu na Drupalu. 

Dnia 22.02.2021 o 12:38, Pietrzyka napisał:

Ile kosztuje wdrożenie takiego sklepu? czy ktoś moze stawiał sklep samodzielnie? 

Tak, prowadziłem sklep oparty o OpenCart. Bardzo fajny, prosty skrypt, nie wymagający zakładania bazy SQL. Bardzo szybki. Nadaje się do niewielkich sklepów z małą bazą towarów. Tak do tysiąca, dwóch. Ogarnąłem wszystko sam z instrukcją. Urzekała mnie jego prostota.

Koszt to licencja kilkaset złotych no i serwer plus domena. W tysiącu złotych spokojnie się zamknie. Chyba, że chcesz jakiś spersonalizowany szablon? Wtedy to zależy ile Ci zaśpiewa developer? Ci tańsi robią od kilkuset złotych. Drożsi chcą 2, 3tys. ale i layout fajniejszy zrobią.