Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja88888

haluksy???

Polecane posty

Gość ja88888

ostatnio zauważyłam że mały palec u stopy jest 'krzywy', tzn. wystaje z niego na zewnątrz jakaś kostka. nie mam pojęcia co to może byc. szukałam w internecie ale znalazłam tylko inf. o haluksach... wcześniej czegoś tego nie miałam, dopiero od niedawna, a obuwie noszę raczej wygodne

Gość EVE-25
HALUKSY ROBIA SIE NA DUZYCH PALCACH U STOP PRZEWAZNIE

Gość ja88888
ach..... ok ;] to w takim razie co to może byc? mam krzywego palca!

Gość ja88888
nikt nie wie? nawet się nie domyśla? w takim razie do jakiego lekarza mogłabym z tym pójśc?

Gość porane
proponuję zajrzeć na www.hallufix.pl

Gość Kacha GorzówWLKP
Haluksy raczej nie pojawiają się z dnia na dzień - zwłaszcza jeżeli dbasz o wygodne i dobrze dopasowane obuwie. To jest schorzenie głównie kobiet, które chcą wyglądać niesamowicie kobieco bez względu na to jak bardzo ich stopy cierpią. Ale dla pewności wejdź sobie na stronę http://wylecz-haluksy.pl i poczytaj ich ostatnie artykuły o objawach i rozpoznaniu haluksów, jest też jakaś galeria i opisy profilaktyki - te ostatnie jest o tyle wartościowe, że możesz porównać to co robiłaś do tej pory i stwierdzić czy oby na pewno dbałaś o stopy odpowiednio ;) Powodzonka! Kacha

Gość gość
ja tez mam taka krzywa stope i palec ten duzy nachodzi mi na te sasiednie. czy to haluks??? Co z tym robic, czytałam ze moze zle się to skonczyc...

Gość Katarina________
zajrzyj na stronę http://marciny.com/pl/ , tam są informacje o tym jak walczyć z haluksami. Ja skorzystałam i nie żałuję. Aparat zakupiony, używany już dłuższy czas, teraz dokupiłam klin do buta, ćwiczę stopy wg tego co na filmie i korzystam z ekspandera dołączonego do kompletu szyn na noc. Jest poprawa, stopa nie boli, duuuża ulga. Pozdrawiam i życzę powodzenia!